Prinsenstad-toernooi

Sponsors

Een weekendtoernooi van deze omvang is alleen mogelijk dankzij deze sponsors:

ING
Ga je een nieuw huis kopen? Of heb je vragen over je huidige hypotheek?
Bij ING Delft helpen we je graag een stap vooruit. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek.
https://www.ing.nl/particulier/hypotheken


Delftse Brouwers
http://delftsebrouwers.nl/index.html
Geboren en getogen Delftenaar John Brus (1967) is al sinds zijn 16e gefascineerd door de verschillende smaken, stijlen en eigenschappen van bier en startte al snel daarna met thuis brouwen. Lang voor de craft beer revolutie in Nederland reisde hij langs talloze bierbrouwerijen in binnen en buitenland om bieren te proeven en smaken te verzamelen.

Bij John bleef altijd de wens sluimeren om ook ooit in zijn geboortestad een brouwerij te starten. Met de ambitie en het enthousiasme van Jon Cornelese, Thijs van de Donk, Sander Arkenbout van het Delfts Brouwhuis (én Café de Oude Jan) kwam de ideale match onverwacht op ieders pad. Er wordt in het pand aan de Hyppolytusbuurt een Engelse brouwinstallatie met een capaciteit van 650 liter geplaatst. Vanaf het voorjaar van 2019 kunnen bewoners en bezoekers van Delft genieten van bijvoorbeeld een Blond, Tripel, Weizen, Saison, IPA, OerPils en meer.


Rob Brunia Fonds
In januari 2005 overleed vrij onverwacht Rob Brunia. Eén van Robs belangrijkste verdiensten voor het jeugdschaak was zijn aanwezigheid op toernooien, door het hele land en zelfs daarbuiten. Op bijna ieder NK (rapid, open, gesloten) of belangrijk jeugdtoernooi was hij te vinden aan een analysetafel, niet alleen voor zijn ‘eigen’ pupillen, maar voor iedereen die graag wat wilde analyseren of leren.

Het Rob Brunia Fonds heeft tot doel om in de nagedachtenis van Rob zijn actieve werk in de jeugdschaakwereld voort te zetten, of althans daar een stimulans en een bijdrage aan te geven. Het Rob Brunia Fonds wordt mede mogelijk gemaakt door Adviesbureau Schrijvers.

Zonderland Fotografie
Als fotograaf is Herman Zonderland op uiteenlopende terreinen werkzaam. Zijn opdrachtgevers zijn divers, maar ook de onderwerpen die hij voor hen fotografeert, zijn erg verschillend.

Zijn klantenbestand bestaat uit uitgevers, kunstenaars, musea, reclamebureaus, overheden en bedrijven. Hij werkt voor hen op locatie én in zijn eigen fotostudio.

Zie www.zonderland.nl


Haagse Schaakbond
De Haagse Schaakbond (HSB) is een regionale schaakbond die onder andere de regionale schaakcompetitie voor de haagse regio organiseert. De HSB heeft belangenloos extra schaakmateriaal en -stukken beschikbaar gesteld voor dit toernooi.

Zie www.haagseschaakbond.nl

Sponsors

ING

Delftse Brouwers

Rob Brunia Fonds

Zonderland Fotografie

Haagse Schaakbond

de Delftsche SchaakClub
de grootste, actiefste en gezelligste schaakclub van Delft

jeugd [ma 18:30-20:00]
Er is op 5 niveau's schaaktraining. Daar­na is er competitie, of een van de vele andere activiteiten.

senioren [ma 19:45-01:00]
De grote interne competitie heeft schakers van elk niveau. Ook zijn er veel andere activiteiten.

copyright
© 2002-2023 Delftsche SchaakClub

powered by
WoltLab GbR, Tjip BV & 2B Insite

software
FirstClassWebsite v1.6.1124.1
DSS v2.9.0701.1
WoltLab Burning Board
GNU WebChess

statistieken
Nedstat Basic  nedstat

disclaimer, privacy politiek, sitemap