Prinsenstad-toernooi

Sponsors

Een weekendtoernooi van deze omvang is alleen mogelijk dankzij deze sponsors:

ING
https://www.ing.nl/particulier/index.html

Albert Hein
https://www.ah.nl/

Van der Leeuw Optiek
http://www.vanderleeuwoptiek.nl/
Bij Van der Leeuw Optiek staat uw gezondheid altijd voorop. Zo vinden wij het belangrijk dat u naast plezierig kijken vooral gezonde ogen hebt. Van der Leeuw Optiek heeft voor elke afdeling gediplomeerde specialisten die er naar uitkijken om u te helpen met het uitzoeken van een nieuwe bril, het kiezen van de juiste lenzen en het geven van ander persoonlijk advies.

’t Karrewiel
https://www.karrewiel.nl/en/
Gasterij 't Karrewiel is gevestigd in een monumentaal pand op de Paardenmarkt 74 te Delft. Idyllisch gelegen in het historische centrum van Delft te midden van hofjes en grachten is Gasterij 't Karrewiel al 35 jaar een unieke uitgaansgelegenheid in Delft.

De Gasterij heeft 10 volautomatische bowlingbanen, een discoshow en natuurlijk automatisch bumpers voor de kinderen. Ook beschikken wij over diverse restaurantzalen die afgescheiden kunnen worden gebruikt en uitermate geschikt zijn voor gezellige grilldiners, la carte diners in Burgers en Bistro t QarraZ, maar ook voor feestavonden tot 400 personen. Ook beschikken wij over een Spelerij speciaal voor de kinderen.


Marktpromotie Delft

Delftse Brouwers
http://delftsebrouwers.nl/index.html
Geboren en getogen Delftenaar John Brus (1967) is al sinds zijn 16e gefascineerd door de verschillende smaken, stijlen en eigenschappen van bier en startte al snel daarna met thuis brouwen. Lang voor de craft beer revolutie in Nederland reisde hij langs talloze bierbrouwerijen in binnen en buitenland om bieren te proeven en smaken te verzamelen.

Bij John bleef altijd de wens sluimeren om ook ooit in zijn geboortestad een brouwerij te starten. Met de ambitie en het enthousiasme van Jon Cornelese, Thijs van de Donk, Sander Arkenbout van het Delfts Brouwhuis (n Caf de Oude Jan) kwam de ideale match onverwacht op ieders pad. Er wordt in het pand aan de Hyppolytusbuurt een Engelse brouwinstallatie met een capaciteit van 650 liter geplaatst. Vanaf het voorjaar van 2019 kunnen bewoners en bezoekers van Delft genieten van bijvoorbeeld een Blond, Tripel, Weizen, Saison, IPA, OerPils en meer.

Rob Brunia Fonds
In januari 2005 overleed vrij onverwacht Rob Brunia. En van Robs belangrijkste verdiensten voor het jeugdschaak was zijn aanwezigheid op toernooien, door het hele land en zelfs daarbuiten. Op bijna ieder NK (rapid, open, gesloten) of belangrijk jeugdtoernooi was hij te vinden aan een analysetafel, niet alleen voor zijn ‘eigen’ pupillen, maar voor iedereen die graag wat wilde analyseren of leren.

Het Rob Brunia Fonds heeft tot doel om in de nagedachtenis van Rob zijn actieve werk in de jeugdschaakwereld voort te zetten, of althans daar een stimulans en een bijdrage aan te geven. Het Rob Brunia Fonds wordt mede mogelijk gemaakt door Adviesbureau Schrijvers.

Grotius College
Het Grotius College is de openbare school voor voortgezet onderwijs voor Delft en omgeving. De school biedt een breed spectrum aan onderwijs- en ontwikkelingsmogelijkheden in twee goed verzorgde en ingerichte schoolgebouwen. De schoolgebouwen zijn goed bereikbaar en liggen in een veilige omgeving.

Zie: www.grotiuscollege.nl

Zonderland Fotografie
Als fotograaf is Herman Zonderland op uiteenlopende terreinen werkzaam. Zijn opdrachtgevers zijn divers, maar ook de onderwerpen die hij voor hen fotografeert, zijn erg verschillend.

Zijn klantenbestand bestaat uit uitgevers, kunstenaars, musea, reclamebureaus, overheden en bedrijven. Hij werkt voor hen op locatie n in zijn eigen fotostudio.

Zie www.zonderland.nl

Haagse Schaakbond
De Haagse Schaakbond (HSB) is een regionale schaakbond die onder andere de regionale schaakcompetitie voor de haagse regio organiseert. De HSB heeft belangenloos extra schaakmateriaal en -stukken beschikbaar gesteld voor dit toernooi.

Zie www.haagseschaakbond.nl

de Delftsche SchaakClub
de grootste, actiefste en gezelligste schaakclub van Delft

jeugd [ma 18:30-20:00]
Er is op 5 niveau's schaaktraining. Daar­na is er competitie, of een van de vele andere activiteiten.

senioren [ma 19:45-01:00]
De grote interne competitie heeft schakers van elk niveau. Ook zijn er veel andere activiteiten.

copyright
© 2002-2019 Delftsche SchaakClub

powered by
WoltLab GbR, Tjip BV & 2B Insite

software
FirstClassWebsite v1.6.1124.1
DSS v2.9.0701.1
WoltLab Burning Board
GNU WebChess

statistieken
Nedstat Basic  nedstat

disclaimer, privacy politiek, sitemap