Prinsenstad-toernooi

OGD Prinsenstad-toernooi 2012

Jordan Ivanov heeft de vijfde editie van het OGD Prinsenstad-toernooi op zijn naam geschreven. In de laatste ronde speelde hij snel remise tegen Ulf Andersson, waarmee hij zijn toernooizege veilig stelde. De tweede plaats wordt gedeeld door de grootmeesters Ulf Andersson, Erik van den Doel en Stewart Haslinger.

In de B-groep ging de winst met 5½ uit 6 naar Bas van der Berg. Hij bleef Roland Damen een half punt voor. Daarachter volgde een zestal spelers met 4½ uit 6.

De C-groep is met 5 uit 6 gewonnen door het drietal David Jongste, Joris Geene en Maurice Westerhuis. David had van dit drietal de meeste weerstandspunten. Mark Knigge, Thomas de Ruiter, Reinier Janssen en Ben Duivenvoorden deelden de vierde plaats met 4½ uit 6.

Het vijfde OGD Prinsenstad-toernooi ging dit jaar van start met een record aantal deelnemers. Er deden dit jaar 161 schakers mee. We hopen velen van hen weer terug te zien bij het Kroeglopertoernooi met pinksteren, en het OGD Rapidschaak toernooi begin september.

OGD in beeld
OGD in beeld


Herman Zonderland heeft foto’s genomen tijdens het toernooi. Deze zijn te bekijken op: http://gallery.me.com/hzfd#102275&view=m...or=black&sel=27

Zesde ronde
Jordan Ivanov heeft de vijfde editie van het OGD Prinsenstad-toernooi op zijn naam geschreven. In de laatste ronde speelde hij snel remise tegen Ulf Andersson, waarmee hij zijn toernooizege veilig stelde. De tweede plaats wordt gedeeld door de grootmeesters Ulf Andersson, Erik van den Doel en Stewart Haslinger.

Voor aanvang van de ronde hoopte de organisatie op vuurwerk op het eerste bord, waar Andersson bij winst op Ivanov de gedeelde toernooiwinst zou kunnen pakken. Helaas zag Andersson een tweede zware partij, na zijn overwinning in de ochterd op Hovhanisian, niet zitten. De vrede werd snel getekend. Stewart Haslinger en Erik van den Doel konden bij winst op een ongedeelde tweede plaats eindigen. Daar gingen ze allebei voor, maar het evenwicht werd in de partij niet verbroken.

Plaats vijf werd gedeeld door een viertal spelers. Daaronder de grootmeesters Sergey Kasparov en Dimitri Reinderman, die de laatste ronde tegen elkaar remiseerden. Ook IM Mher Hovhanisian en FM Michel de Wit eindigden op 4 uit 6.

In de B-groep stelde Bas van der Berg zijn groepswinst veilig met een remise tegen Alik Tikranian. Van de achtervolgers wist alleen Roland Daamen te winnen. Hij versloeg concurrent Sven Dijkhuis en eindigde zo op een ongedeelde tweede plaats.

In de C-groep moesten de koplopers David Jongste en Joris Geene tegen elkaar. Doordat ze remise speelden zag Maurice Westerhuis kans op gelijke hoogte te komen. Maurice versloeg in de laaste ronde Jim Loke. De groepswinst ging op weerstandspunten naar David Jongste.

Vijfde ronde
Jordan Ivanov heeft zichzelf in de vijfde ronde verzekerd van een (gedeelde) toernooiwinst. Hij versloeg met wit Sergey Kasparov, die hem als enige volgde op een half puntje. Ivanov kwam duidelijk beter uit de opening, waarin Kasparov zijn rokade op moest geven. Dat voorkwam echter niet dat een sterk paard een koningsaanval ondersteunde die de partij in het voordeel van de Bulgaarse meester besliste.

Op de andere borden werd hard gestreden om de aansluiting niet te verliezen. Pas op bord 11 was de eerste remise te vinden. Ivanov staat nu een vol punt voor op een drietal spelers: Ulf Andersson, Erik van den Doel en Stewart Haslinger.

Ulf Andersson boekte met zwart een overtuigende overwinning op Mher Hovhanisian. Ook Erik van den Doel en Stewart Haslinger hielden hun kansen op de overwinning in stand. Zij versloegen respectievelijk Leo Kranenburg en Michel de Wit.

In de B-groep gaat Bas van der Berg nog steeds ongedeeld aan kop. Hij versloeg met zwart Joris Gerlagh. Doordat Sven Dijkhuis remise speelde tegen Karl Baak staat Van der Berg nu een vol punt voor. Roland Daamen, Alik Tikranian en Sven Dijkhuis mogen met 4 uit 5 nog hopen op de groepswinst.

In de C-groep is niemand meer met de maximale score. David Jongste en Joris Geene speelden remise en gaan met 4½ uit 5 aan kop. Mark Knigge, Maurice Westerhuis en Jim Loke volgen op een half puntje, en daarachter staan nog 6 spelers met 3½ uit 5.

Vierde ronde
Wederom spannende ontwikkelingen in de vierde ronde. Op bord blundert Hovhanisian tegen Ivanov, door met elf seconden op de klok en een waarschijnlijk gewonnen stelling mat in 2 toe te laten. Roger Meng liet tegen Kasparov remise glippen door door de vlag te gaan in een pionneneindspel. Van den Doel en Haslinger komen door hun overwiningen dichterbij, Andersson en Reinderman tekenden de vrede na 23 zetten.

In de B-groep is er nog maar een speler over met de volle buit. Bas van der Berg versloeg met wit medekoploper Michael Fung. De andere twee koplopers (Sven Dijkhuis en Joris Gerlagh) namen een bye, en staan nu op een half punt achterstand.

In de C-groep is David Jongste koploper met 4 uit 4. Hij versloeg Lena de Kraker. Ook hier namen hadden de medekoplopers (Joris Geene en Maurice Westerhuis) een bye opgenomen. Zij volgen op een half punt, samen met Thomas de Ruiter, die na een overwinning op Sebastian Halfhide aansluiting vond.

Derde ronde
Er was een slachting onder de grootmeesters in de derde ronde. Alleen Dimitri Reinderman, die de vorige ronde tegen een nederlaag was opgelopen, kon een vol punt bijschrijven.

Op het eerste bord speelden Sergey Kasparov en Ulf Andersson remise. Andersson kwam met een klein plusje uit de opening, maar dat bleek niet voldoende voor meer dan een half punt. Erik van den Doel en Stewart Haslinger liepen tegen een nederlaag aan. Beide grootmeesters moesten hun meerdere erkennen in een internationaal meester. Jordan Ivanov en Stewart Haslinger kregen een bijzonder ingewikkelde stelling op het bord, waarbij de witspeler er het beste uit kwam. Erik van den Doel offerde in een complexe stelling een kwaliteit tegen Mher Hovhansisian, maar dat bleek niet correct.
Stewart Haslinger
Stewart Haslinger


Op bord 4 maakten Michel de Wit en Roger Meng er een lange zit van. Uiteindelijk werd een eindspel van + tegen remise.

In de B-groep is de kopgroep gehalveerd. Na drie partijen gaan Joris Gerlagh, Bas van der Berg, Sven Dijkhuis en Michael Fung met de maximale score aan kop. Een tweede viertal (Roland Daamen, Daan van Dongen, Timo Bottema en Mark Beijen) volgt op een half punt.

In groep C halveerde de kopgroep eveneens. David Jongste, Joris Geene en Maurice Westerhuis staan met 3 uit 3 bovenaan. In deze groep is er een vijftal achtervolgers: Thomas de Ruiter, Peter Elisen, Mark Knigge, Sebastian Halfhide en Lena de Kraker.

Tweede ronde
De grootste verrassing in de tweede ronde was de overwinning van Roger Meng op Dimitri Reinderman. Dimitri sloeg een pionnetje terug, maar dat bekwam hem bijzonder slecht. Er volgde een combinatie waarna hij materiaal achter kwam. Ulf Andersson had van de grootmeesters op papier de zwaarste tegenstand. Hij moest het opnemen tegen Chiel van Oosterom, maar Chiel bleek niet bij machte Andersson van het punt af te houden. Een andere verrassing was de overwinning van Mees van Osch op internationaal meester Erik Hoeksema. Na zijn winst in Zwolle, waar hij het Windesheim weekendtoernooi op zijn naam schreef, lijkt hij de lijn hier voort te zetten.
Dimitri Reinderman
Dimitri Reinderman

Zware tijden voor Kasparova
Zware tijden voor Kasparova


In de B-groep gaan na twee ronden een achttal spelers aan kop. Daarachter een machtig peleton van spelers met 1½ uit 2. De C-groep geeft een vergelijkbaar beeld met 6 koplopers. Het zal nog even duren voor er in deze twee grote groepen echt tekening komt in de strijd.

Eerste ronde
In de eerste ronde deden de grootmeesters wat er van hen verwacht werd. Ze wonnen alle vijf hun partij. Bij de meesters liet alleen Erik Hoeksema een steekje vallen; hij speelde remise tegen Maurice Manoch.
Het toernooi wordt geopend
Het toernooi wordt geopend

Prettige partij!
Prettige partij!

Een lin(k)se Hoek(sema)
Een lin(k)se Hoek(sema)


In de top van de B-groep waren eveneens weinig verrassingen te bekennen. Op de lagere borden wisten de lager gerate spelers wel een aantal sterkere spelers te verschalken. In de C-groep waren de uitslagen aanmerkelijk minder voorspelbaar.
De zaal in 2012
De zaal in 2012

Overzichtje
Overzichtje


Toernooicoach
Tijdens het toernooi Ted Barendse als toernooichoach actief. Met zij die willen analyseert hij hun partijen.
De toernooicoach aan het werk
De toernooicoach aan het werk

Loek van an Wely anlyseert een potje mee
Loek van an Wely anlyseert een potje mee

WIM Zapeda
WIM Zapeda

Impressies
`t Schaakmeisje kijkt mee
`t Schaakmeisje kijkt mee

Smile :-)
Smile :-)

Verbonden voor honden (maar niet voor deze)
Verbonden voor honden (maar niet voor deze)

Uitgeteld
Uitgeteld

Tunnelvisie
Tunnelvisie

Tikkie terug
Tikkie terug

Schetsen maken
Schetsen maken

Schetsresultaat
Schetsresultaat


Spiegeltje, spiegeltje aan de wand (..)
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand (..)

Steunpunt
Steunpunt

Steunpunt II
Steunpunt II

Schaakholigan
Schaakholigan

Drama?!
Drama?!

Pen kauwen
Pen kauwen

En hij deed...
En hij deed...

Huh?!
Huh?!


Eindstand na ronde 6

Eindstand groep A
 naamrating puntentprrcw-wewpsb
1Ivanov, Jordan2404Bulgaria5½276823672,3621½19¼
2Andersson, Ulf2579Sweden4½261924260,3723 16¼
3Haslinger, Stewart2533United Kingdom4½25012308-0,0622 14¼
4Van den Doel, Erik2569Netherlands4½25162323-0,1921½15¼
5Kasparov, Sergey2493Belarus4 249123660,1524 14¼
6Hovhanisian, Mher2489Armenia4 249323680,1524 14 
7Reinderman, Dimitri2595Netherlands4 25002375-0,5620 12¼
8De Wit, Michel2303Netherlands4 230121760,0918½11½
9Stolwijk, Colin1991Netherlands3½236421711,9021 13¼
10Meng, Roger2333Netherlands3½243323760,8620½10½
11Kirana, Marco2258Netherlands3½22062134-0,2920 10 
12Schroer, Marcel2088Netherlands3½220521480,8918 9½
13Vrancken, Gilbert2191Netherlands3½21822110-0,0118 9¼
14Goes, Sten2206Netherlands3½225321960,3416½5¾
15Bakker, Guido2114Netherlands3½221821460,6214½5¾
16Oranje, Richard2011Netherlands3 231320401,1020½12½
17Van Oosterom, Chiel2348Netherlands3 22172217-0,9619½8½
18Kranenburg, Leo2132Netherlands3 226022600,8719 6½
19Van den Ouden, Lendert1979Netherlands3 217721771,4718½7¼
20Van Osch, Mees2037Netherlands3 221722171,0918 7½
21Dijkhuis, Tycho2123Netherlands3 21032103-0,2214½6 
22Voogt, Bob2119Netherlands3 20512051-0,6012 3½
23Kasparova, Tatiana2184Belarus2½21012158-0,7620 6¾
24Zepeda, Lorena2120El Salvador2½20852142-0,4719½6¾
25Hoeksema, Erik2356Netherlands2½20912148-1,9317½6¾
26Majhi, Ankit1948Netherlands2½210021000,7916½7¼
27Haver, Bas1952Netherlands2½210221591,0315½5¾
28Lecomte, Robin1908Netherlands2½200620630,6915 2¾
29Van de Lisdonk, Lucien2028Netherlands2½215121510,5914 6 
30Coppoolse, Eric2001Netherlands2½216621660,7514 4½
31Legemaat, Gert2222Netherlands2 18872012-2,6018½4½
32Thakoerdien, Jerrel2115Netherlands2 19992148-0,8716 3½
33De Hoogt, Ivar1922Netherlands2 196220870,3013½3¾
34Holwijn, Melvin2052Netherlands1½19092102-1,1718½2½
35Haver, Daan1984Netherlands1½19162109-0,5518 4 
36Hylkema, Remco2021Netherlands1½18572097-1,0215½3½
37Van Liempt, Michael2025Netherlands1½19352128-0,7514½3¾
38Manoch, Maurice2050Netherlands1½18962089-1,2513½1¼
39Cebula, Jerzy1957Poland0 13312066-2,1517 0 


Eindstand groep B
 naamrating puntentprrcw-wewpsb
1Van der Berg, Bas1927Netherlands5½222218211,6421 18¾
2Daamen, Roland1958Netherlands5 219818321,1824 19¼
3Gerlagh, Joris1827Netherlands4½203017901,2623½15¾
4Tikranian, Alik1844Netherlands4½204018471,5423 16¼
5Oudewaal, Vincent1852Netherlands4½200717670,9321 14¼
6Fung, Michael1861Netherlands4½200718141,1321 13¼
7Bottema, Timo1874Netherlands4½201217720,8320 13¾
8Van Dongen, Daan1694Netherlands4½209318532,5119 13¾
9Dijkhuis, Sven1829Netherlands4 198518361,0520 11¼
10Vlaar, Shannon1706Netherlands4 193018051,7819½12½
11Welling, Wouter1971Netherlands4 19171768-0,2119 10½
12Van den Heuvel, Tonnie1816Netherlands4 191217630,6417½11½
13Beijen, Mark1802Netherlands3½182017480,1422 11¼
14Pilgrim, Peter1850Curaçao3½18431786-0,0120½11½
15Baak, Karl1785Netherlands3½186918120,7120½11½
16Baak, Evert1809Netherlands3½186118040,4720½10¼
17Been, Klaas1639Netherlands3½188618141,6320 10¼
18Veldhuis, Geert1951Netherlands3½18591787-0,5518½8¾
19Kunnen, Ruurd1789Netherlands3½185317810,4418½7¼
20Schelvis, Richard1722Netherlands3½184117690,8118 9½
21Gouma, Ronald1894Netherlands3½18211764-0,5018 7¾
22Kirana, Nancy1792Netherlands3½185817860,4717 10 
23De Freytas, Paul1852Netherlands3½18421785-0,0416½8¼
24Van de Griend, Johan1897Netherlands3½18441787-0,3516 8¼
25O'Gorman, Brendan1851Ireland3½18361764-0,0815½8¾
26Torenstra, Rene1812Netherlands3 17891789-0,1921 9 
27Van der Togt, Twan1658Netherlands3 182918291,3020½8½
28Janssen, Toon1934Netherlands3 18691869-0,4319½9¾
29Tinga, Tjerk1810Netherlands3 17371737-0,5819½8½
30Homburg, Frank1789Netherlands3 17771777-0,0819 8½
31Van Orsouw, Theo1874Netherlands3 17831783-0,5919 7½
32De Kraker, Johnny1832Netherlands3 17231723-0,8518 8½
33Haslinger, Mike1728United Kingdom3 180018000,5516½6½
34Tamerus, Henrik1902Netherlands3 17901790-0,8516 7¼
35De Vries, Ronald1669Netherlands3 176217620,6015 5¾
36De Waard, Remko1903Netherlands3 17961796-0,6713½5½
37Anink, Marco1940Netherlands2½17831840-1,2920 7¾
38Vriens, Huib1679Netherlands2½169717540,1119½7 
39Tjioe, Patrick1740Netherlands2½175618280,0918½6¼
40Bodaan, Ton1968Netherlands2½16571729-1,9218 7¼
41Van Gosliga, Jouke1789Netherlands2½17351807-0,3917½6¼
42Roeleveld, Koos1792Netherlands2½17191776-0,6417½5¼
43Pietersma, Douwe1646Netherlands2½172817280,4417 6½
44Bos, Robin1622Netherlands2½173517920,7717 5½
45Boer, Jan1722Netherlands2½17001757-0,2315½3¾
46Blanter, Sofya1637Netherlands2½16041753-0,2515 3¾
47Bergers, Wim1643Netherlands2½171117680,4214½5 
48Hogerhorst, Tony1856Netherlands2 16541803-1,3419½5¾
49Arkesteijn, J.P.1669Netherlands2 15851734-0,5817½5¼
50Tamminga, Meile1644Netherlands2 16411790-0,0716½4¾
51Van der Tol, Henk1685Netherlands2 16411790-0,3115½3 
52Moerkerken, Remko1822Netherlands1½17281728-0,3618 6¾
53Welling, Sophie1603Netherlands1½15631803-0,2918 4¼
54De Ruyter, Wim1701Netherlands1½15531746-0,7817 4½
55Lont, Jolle1800Netherlands1½16351760-0,6516½5¼
56Haver, Sjoerd1646Netherlands1½15201713-0,9616 2½
57Van Dongen, Leo1657Netherlands1½15011741-0,9515½3¼
58Bekkink, Sereyo1877Netherlands1½15751768-1,5715 5¼
59Vellekoop, Kees1680Netherlands1½15571797-0,7314 1¾
60Van der Weijde, Andre1606Netherlands1½15321772-0,4313 2¼
61Rose, Kenneth1964United Kingdom1 252417890,2720½11¾
62Gilbert, David1761United Kingdom1 13941760-2,0114½1¼
63Nobel, Corniel1805Netherlands ½10921827-0,4717 6¼
64Dirkse, Simon1517Netherlands0 9661701-0,2614½6¼
65Van Heusden, David1613Netherlands0 10191754-1,2514 1 


Eindstand groep C
 naamrating puntentprrcw-wewpsb
1Jongste, David1414Netherlands5 172514522,3524½19½
2Geene, Joris1582Netherlands5 178914231,0221 16 
3Westerhuis, Maurice1433Netherlands5 185914932,4220½15½
4Knigge, Mark1430Netherlands4½180315632,3623½17 
5De Ruiter, Thomas1682Netherlands4½15831390-0,5121½14¼
6Janssen, Reinier1500Netherlands4½173414941,4620½15¼
7Duivenvoorden, Ben1583Netherlands4½164014000,4719½14¼
8De Lange, Gerard1668Netherlands4 15751450-0,6221 11½
9Sutrisno, Agus1514Netherlands4 166313270,6420 14 
10Meng, Olivia1646Netherlands4 16371488-0,0420 11¾
11Loke, J.A.1655Netherlands4 15331408-0,8120 10 
12Rooijakkers, Gert1524Netherlands4 13881263-0,8217½10¾
13Bergshoeff, Bert1490Netherlands4 151313880,3517 10½
14Van der Pol, Theo1384Netherlands3½158915171,3920 10¾
15Elisen, Peter1553Netherlands3½14551330-0,2420 10¼
16De Kraker, Lena995Netherlands3½139613392,8120 10 
17Remmerswaal, Wouter1385Netherlands3½159715251,3920 9¾
18Oxener, Aldo1593Netherlands3½14641407-0,8719½8¾
19Halfhide, Sebastian1119Netherlands3½146014032,3818½9 
20Beusen, Frank1421Netherlands3½147814060,4517½7¼
21Van der Willik, Bert1311Netherlands3 149314931,3421 9 
22Van Eibergen, Robert1215Netherlands3 142814281,2720 10¼
23Bekkink, Joey1473Netherlands3 144513500,0018½9½
24Van der Meiden, Pim1482Netherlands3 13201320-1,1418½8 
25Huisman, Edgar1600Netherlands3 14721472-0,9918 5½
26Neuteboom, Martin1600Netherlands3 13411341-1,5317½7½
27Ciftci, Selahattin1330Netherlands3 157215721,7417½5½
28Den Otter, Kees1540Netherlands3 13731373-0,9817 5¼
29Van Klaveren, Justus862Netherlands3 115511551,6616 6½
30Poots, Rene1482Netherlands3 12921292-1,0916 6 
31Koks, Paul1521Netherlands3 13821382-0,9513½5 
32Shikman, Sasha1404Netherlands3 139813980,0011½4 
33Kanters, Cor1072Netherlands2½131513721,5222 7¾
34Krempel, Jordy1422Netherlands2½215514200,9920½12½
35Bloemendal, Franck1306Netherlands2½138514420,5520 7 
36Bhattacharjee, Sourav1410Netherlands2½13861386-0,0819½8¾
37Nienhuis, Jan1461Netherlands2½14151415-0,2416½6½
38Gerritsen, Jan1578Netherlands2½12641336-1,9015 4¾
39Allen, Tim1630United Kingdom2½12421314-2,3110 3¼
40Warmerdam, Bart1157Netherlands2 133714860,8719½5½
41Beek, Nico1200Netherlands2 123813630,1319 6 
42Melchers, Bert-Jan1476Netherlands2 11371286-2,0519 5¾
43Karagantcheff, Dimitri1500Netherlands2 11501150-1,1718 8¼
44Van der Hoeven, Carsten1050Netherlands2 115913080,4117½4 
45Brokaar, Jaap1607Netherlands2 12581407-2,2116½4½
46Den Hartog, Marijn1240Netherlands2 130014250,2614 2½
47De Wit, Maarten1506Netherlands2 11991324-2,2313 2½
48Dirkse, Simon1517Netherlands1½13451345-0,6718 8¼
49Weerts, Rene1645Netherlands1½12021395-3,3018 3¾
50Hogezand, Raf1136Netherlands1½123114710,3916½2¾
51Chotoe, Henry1323Netherlands1½11821422-0,8316 1¾
52Warmerdam, Ivo1045Netherlands1½115513950,4514½3¼
53Luk, Thomas941Netherlands1½97411670,0414 1¼
54Meijer, Wim1400Netherlands1 12451518-1,1119½2½
55Frehe, A.P.1587Netherlands1 12371237-0,3918 9 
56Vuong, Mitchell778Netherlands1 85511280,3415½ ½
57Helfferich, Gert1215Netherlands ½5441279-2,1411½ ¼
58Wagter, Eric1307Netherlands0 7821517-0,2315½6¼Nieuwe indeling!
Nieuwe indeling!


Uitslagen ronde 6
Groep A
 wit-zwartuitslag
1Andersson, UlfSweden-Ivanov, JordanBulgaria½-½
2Haslinger, StewartUnited Kingdom-Van den Doel, ErikNetherlands½-½
3Kasparov, SergeyBelarus-Reinderman, DimitriNetherlands½-½
4Meng, RogerNetherlands-Hovhanisian, MherArmenia0-1
5Kranenburg, LeoNetherlands-De Wit, MichelNetherlands0-1
6Stolwijk, ColinNetherlands-Kirana, MarcoNetherlands½-½
7Goes, StenNetherlands-Vrancken, GilbertNetherlands½-½
8Schroer, MarcelNetherlands-Kasparova, TatianaBelarus1-0
9Van den Ouden, LendertNetherlands-Dijkhuis, TychoNetherlands½-½
10Lecomte, RobinNetherlands-Bakker, GuidoNetherlands0-1
11Hoeksema, ErikNetherlands-Haver, BasNetherlands½-½
12Thakoerdien, JerrelNetherlands-Van Oosterom, ChielNetherlands0-1
13Van Osch, MeesNetherlands-Legemaat, GertNetherlands1-0
14Zepeda, LorenaEl Salvador-Majhi, AnkitNetherlands½-½
15Voogt, BobNetherlands-De Hoogt, IvarNetherlands1-0
16Holwijn, MelvinNetherlands-Coppoolse, EricNetherlands0-1
17Van de Lisdonk, LucienNetherlands-Haver, DaanNetherlands1-0
18Van Liempt, MichaelNetherlands-Hylkema, RemcoNetherlands½-½
19Cebula, JerzyPoland-Manoch, MauriceNetherlands0-1


Groep B
 wit-zwartuitslag
1Van der Berg, BasNetherlands-Tikranian, AlikNetherlands½-½
2Daamen, RolandNetherlands-Dijkhuis, SvenNetherlands1-0
3Gerlagh, JorisNetherlands-Schelvis, RichardNetherlands1-0
4Van Dongen, DaanNetherlands-Veldhuis, GeertNetherlands1-0
5Baak, KarlNetherlands-Fung, MichaelNetherlands0-1
6Oudewaal, VincentNetherlands-Beijen, MarkNetherlands1-0
7Bottema, TimoNetherlands-Been, KlaasNetherlands1-0
8Kirana, NancyNetherlands-Baak, EvertNetherlands½-½
9Pilgrim, PeterCuraçao-Gouma, RonaldNetherlands½-½
10Van den Heuvel, TonnieNetherlands-Van der Togt, TwanNetherlands1-0
11Van Orsouw, TheoNetherlands-Vlaar, ShannonNetherlands0-1
12Welling, WouterNetherlands-Torenstra, ReneNetherlands1-0
13Anink, MarcoNetherlands-O'Gorman, BrendanIreland0-1
14De Freytas, PaulNetherlands-Tjioe, PatrickNetherlands1-0
15Tinga, TjerkNetherlands-Haslinger, MikeUnited Kingdom½-½
16De Waard, RemkoNetherlands-Janssen, ToonNetherlands½-½
17Roeleveld, KoosNetherlands-Kunnen, RuurdNetherlands0-1
18Bodaan, TonNetherlands-Van de Griend, JohanNetherlands0-1
19Bos, RobinNetherlands-De Kraker, JohnnyNetherlands½-½
20Hogerhorst, TonyNetherlands-De Vries, RonaldNetherlands0-1
21Homburg, FrankNetherlands-Arkesteijn, J.P.Netherlands1-0
22Vriens, HuibNetherlands-Van Gosliga, JoukeNetherlands½-½
23Tamerus, HenrikNetherlands-Van der Weijde, AndreNetherlands1-0
24Bergers, WimNetherlands-Welling, SophieNetherlands1-0
25Boer, JanNetherlands-Haver, SjoerdNetherlands1-0
26Bekkink, SereyoNetherlands-Blanter, SofyaNetherlands0-1
27Tamminga, MeileNetherlands-Van der Tol, HenkNetherlands½-½
28Pietersma, DouweNetherlands-Van Dongen, LeoNetherlands1-0
29Gilbert, DavidUnited Kingdom-Vellekoop, KeesNetherlands0-1
30De Ruyter, WimNetherlands-Dirkse, SimonNetherlands1-0


Groep C
 wit-zwartuitslag
1Geene, JorisNetherlands-Jongste, DavidNetherlands½-½
2Westerhuis, MauriceNetherlands-Loke, J.A.Netherlands1-0
3Rooijakkers, GertNetherlands-Knigge, MarkNetherlands½-½
4Janssen, ReinierNetherlands-Oxener, AldoNetherlands1-0
5Duivenvoorden, BenNetherlands-Elisen, PeterNetherlands1-0
6Van Klaveren, JustusNetherlands-De Ruiter, ThomasNetherlands0-1
7De Lange, GerardNetherlands-Poots, ReneNetherlands1-0
8Sutrisno, AgusNetherlands-Huisman, EdgarNetherlands1-0
9Den Otter, KeesNetherlands-Meng, OliviaNetherlands0-1
10Bergshoeff, BertNetherlands-Van der Meiden, PimNetherlands1-0
11Van Eibergen, RobertNetherlands-Beusen, FrankNetherlands0-1
12Nienhuis, JanNetherlands-Van der Pol, TheoNetherlands0-1
13Bloemendal, FranckNetherlands-De Kraker, LenaNetherlands0-1
14Bhattacharjee, SouravNetherlands-Remmerswaal, WouterNetherlands0-1
15Kanters, CorNetherlands-Halfhide, SebastianNetherlands0-1
16Van der Willik, BertNetherlands-Den Hartog, MarijnNetherlands1-0
17Neuteboom, MartinNetherlands-Beek, NicoNetherlands1-0
18Melchers, Bert-JanNetherlands-Shikman, SashaNetherlands0-1
19Warmerdam, BartNetherlands-Koks, PaulNetherlands0-1
20Brokaar, JaapNetherlands-Ciftci, SelahattinNetherlands0-1
21Van der Hoeven, CarstenNetherlands-Bekkink, JoeyNetherlands0-1
22Krempel, JordyNetherlands-Chotoe, HenryNetherlands1-0
23Allen, TimUnited Kingdom-Hogezand, RafNetherlands1-0
24Warmerdam, IvoNetherlands-Gerritsen, JanNetherlands0-1
25De Wit, MaartenNetherlands-Meijer, WimNetherlands1-0
26Weerts, ReneNetherlands-Luk, ThomasNetherlands½-½
27Vuong, MitchellNetherlands-Helfferich, GertNetherlands1-0
Uitslagen ronde 5
Groep A
 wit-zwartuitslag
1Ivanov, JordanBulgaria-Kasparov, SergeyBelarus1-0
2Hovhanisian, MherArmenia-Andersson, UlfSweden0-1
3Van den Doel, ErikNetherlands-Kranenburg, LeoNetherlands1-0
4De Wit, MichelNetherlands-Haslinger, StewartUnited Kingdom0-1
5Reinderman, DimitriNetherlands-Hoeksema, ErikNetherlands1-0
6Van Oosterom, ChielNetherlands-Meng, RogerNetherlands0-1
7Kirana, MarcoNetherlands-Van Osch, MeesNetherlands1-0
8Legemaat, GertNetherlands-Stolwijk, ColinNetherlands0-1
9Haver, BasNetherlands-Goes, StenNetherlands0-1
10Majhi, AnkitNetherlands-Vrancken, GilbertNetherlands0-1
11Kasparova, TatianaBelarus-Lecomte, RobinNetherlands½-½
12Schroer, MarcelNetherlands-Van den Ouden, LendertNetherlands½-½
13Haver, DaanNetherlands-Dijkhuis, TychoNetherlands0-1
14De Hoogt, IvarNetherlands-Zepeda, LorenaEl Salvador½-½
15Bakker, GuidoNetherlands-Holwijn, MelvinNetherlands1-0
16Hylkema, RemcoNetherlands-Voogt, BobNetherlands0-1
17Thakoerdien, JerrelNetherlands-Van Liempt, MichaelNetherlands1-0
18Manoch, MauriceNetherlands-Van de Lisdonk, LucienNetherlands0-1
19Coppoolse, EricNetherlands-Cebula, JerzyPoland1-0


Groep B
 wit-zwartuitslag
1Gerlagh, JorisNetherlands-Van der Berg, BasNetherlands0-1
2Dijkhuis, SvenNetherlands-Baak, KarlNetherlands½-½
3Tikranian, AlikNetherlands-Torenstra, ReneNetherlands1-0
4Fung, MichaelNetherlands-Bottema, TimoNetherlands½-½
5Beijen, MarkNetherlands-Van Dongen, DaanNetherlands½-½
6Haslinger, MikeUnited Kingdom-Daamen, RolandNetherlands0-1
7Been, KlaasNetherlands-Tinga, TjerkNetherlands1-0
8Veldhuis, GeertNetherlands-Anink, MarcoNetherlands1-0
9Kunnen, RuurdNetherlands-Oudewaal, VincentNetherlands0-1
10Schelvis, RichardNetherlands-De Kraker, JohnnyNetherlands1-0
11Van der Togt, TwanNetherlands-Welling, WouterNetherlands½-½
12O'Gorman, BrendanIreland-Pilgrim, PeterCuraçao½-½
13Vlaar, ShannonNetherlands-Bos, RobinNetherlands1-0
14Gouma, RonaldNetherlands-Hogerhorst, TonyNetherlands1-0
15Van Orsouw, TheoNetherlands-Tamerus, HenrikNetherlands1-0
16Janssen, ToonNetherlands-De Freytas, PaulNetherlands½-½
17Van den Heuvel, TonnieNetherlands-Van Gosliga, JoukeNetherlands1-0
18Kirana, NancyNetherlands-Homburg, FrankNetherlands1-0
19Baak, EvertNetherlands-Boer, JanNetherlands1-0
20Bodaan, TonNetherlands-Bergers, WimNetherlands1-0
21Welling, SophieNetherlands-De Waard, RemkoNetherlands0-1
22De Vries, RonaldNetherlands-Vriens, HuibNetherlands½-½
23Van de Griend, JohanNetherlands-Tamminga, MeileNetherlands1-0
24Tjioe, PatrickNetherlands-Bekkink, SereyoNetherlands1-0
25Van Dongen, LeoNetherlands-Roeleveld, KoosNetherlands0-1
26Van der Weijde, AndreNetherlands-Arkesteijn, J.P.Netherlands½-½
27Van der Tol, HenkNetherlands-Gilbert, DavidUnited Kingdom1-0
28Haver, SjoerdNetherlands-Vellekoop, KeesNetherlands1-0


Groep C
 wit-zwartuitslag
1Jongste, DavidNetherlands-Westerhuis, MauriceNetherlands½-½
2De Ruiter, ThomasNetherlands-Geene, JorisNetherlands0-1
3Loke, J.A.Netherlands-Bergshoeff, BertNetherlands1-0
4Knigge, MarkNetherlands-Beusen, FrankNetherlands1-0
5Duivenvoorden, BenNetherlands-Kanters, CorNetherlands1-0
6Oxener, AldoNetherlands-Remmerswaal, WouterNetherlands1-0
7Van der Meiden, PimNetherlands-Van Eibergen, RobertNetherlands½-½
8Elisen, PeterNetherlands-Halfhide, SebastianNetherlands1-0
9De Kraker, LenaNetherlands-Rooijakkers, GertNetherlands0-1
10Van der Pol, TheoNetherlands-Janssen, ReinierNetherlands0-1
11Den Hartog, MarijnNetherlands-De Lange, GerardNetherlands0-1
12Poots, ReneNetherlands-Van der Willik, BertNetherlands1-0
13Ciftci, SelahattinNetherlands-Sutrisno, AgusNetherlands0-1
14Brokaar, JaapNetherlands-Huisman, EdgarNetherlands0-1
15Melchers, Bert-JanNetherlands-Meng, OliviaNetherlands0-1
16Beek, NicoNetherlands-Van Klaveren, JustusNetherlands0-1
17Warmerdam, IvoNetherlands-Den Otter, KeesNetherlands0-1
Uitslagen ronde 4
Groep A
 wit-zwartuitslag
1Hovhanisian, MherArmenia-Ivanov, JordanBulgaria0-1
2Meng, RogerNetherlands-Kasparov, SergeyBelarus0-1
3Andersson, UlfSweden-Reinderman, DimitriNetherlands½-½
4Goes, StenNetherlands-Van den Doel, ErikNetherlands0-1
5Haslinger, StewartUnited Kingdom-Kasparova, TatianaBelarus1-0
6Kranenburg, LeoNetherlands-Van Oosterom, ChielNetherlands1-0
7Van Osch, MeesNetherlands-De Wit, MichelNetherlands0-1
8Oranje, RichardNetherlands-Legemaat, GertNetherlands1-0
9Vrancken, GilbertNetherlands-Hoeksema, ErikNetherlands½-½
10Zepeda, LorenaEl Salvador-Schroer, MarcelNetherlands½-½
11Van den Ouden, LendertNetherlands-Thakoerdien, JerrelNetherlands1-0
12Van Liempt, MichaelNetherlands-Haver, BasNetherlands0-1
13Lecomte, RobinNetherlands-Hylkema, RemcoNetherlands1-0
14Haver, DaanNetherlands-De Hoogt, IvarNetherlands½-½
15Holwijn, MelvinNetherlands-Manoch, MauriceNetherlands1-0
16Voogt, BobNetherlands-Cebula, JerzyPoland1-0


Groep B
 wit-zwartuitslag
1Van der Berg, BasNetherlands-Fung, MichaelNetherlands1-0
2Tikranian, AlikNetherlands-Gouma, RonaldNetherlands1-0
3Baak, KarlNetherlands-Vlaar, ShannonNetherlands1-0
4Torenstra, ReneNetherlands-Baak, EvertNetherlands1-0
5De Kraker, JohnnyNetherlands-Pilgrim, PeterCuraçao½-½
6Tinga, TjerkNetherlands-Van der Togt, TwanNetherlands½-½
7De Waard, RemkoNetherlands-Anink, MarcoNetherlands0-1
8Boer, JanNetherlands-Been, KlaasNetherlands0-1
9Hogerhorst, TonyNetherlands-De Freytas, PaulNetherlands½-½
10Arkesteijn, J.P.Netherlands-Haslinger, MikeUnited Kingdom0-1
11Welling, WouterNetherlands-Welling, SophieNetherlands1-0
12Tamerus, HenrikNetherlands-Janssen, ToonNetherlands½-½
13Vriens, HuibNetherlands-Schelvis, RichardNetherlands0-1
14Bos, RobinNetherlands-Bodaan, TonNetherlands1-0
15Roeleveld, KoosNetherlands-Van de Griend, JohanNetherlands½-½
16Tamminga, MeileNetherlands-Van Dongen, LeoNetherlands½-½
17Bergers, WimNetherlands-De Ruyter, WimNetherlands1-0
18Moerkerken, RemkoNetherlands-Van Heusden, DavidNetherlands1-0
19Blanter, SofyaNetherlands-Haver, SjoerdNetherlands½-½


Groep C
 wit-zwartuitslag
1Jongste, DavidNetherlands-De Kraker, LenaNetherlands1-0
2Halfhide, SebastianNetherlands-De Ruiter, ThomasNetherlands0-1
3Kanters, CorNetherlands-Oxener, AldoNetherlands½-½
4Van der Willik, BertNetherlands-Bergshoeff, BertNetherlands0-1
5Janssen, ReinierNetherlands-Van der Meiden, PimNetherlands½-½
6Beek, NicoNetherlands-Loke, J.A.Netherlands0-1
7De Lange, GerardNetherlands-Duivenvoordaen, BenNetherlands0-1
8Bloemendal, FranckNetherlands-Nienhuis, JanNetherlands0-1
9Rooijakkers, GertNetherlands-Hogezand, RafNetherlands1-0
10Weerts, ReneNetherlands-Den Hartog, MarijnNetherlands0-1
11Meijer, WimNetherlands-Ciftci, SelahattinNetherlands0-1
12Meng, OliviaNetherlands-Koks, PaulNetherlands1-0
13Huisman, EdgarNetherlands-De Wit, MaartenNetherlands1-0
14Luk, ThomasNetherlands-Helfferich, GertNetherlands1-0
15Vuong, MitchellNetherlands-Shikman, SashaNetherlands0-1
Uitslagen ronde 3
Groep A
 wit-zwartuitslag
1Kasparov, SergeyBelarus-Andersson, UlfSweden½-½
2Van den Doel, ErikNetherlands-Hovhanisian, MherArmenia0-1
3Ivanov, JordanBulgaria-Haslinger, StewartUnited Kingdom1-0
4De Wit, MichelNetherlands-Meng, RogerNetherlands½-½
5Van Osch, MeesNetherlands-Majhi, AnkitNetherlands½-½
6Stolwijk, ColinNetherlands-Oranje, RichardNetherlands½-½
7Reinderman, DimitriNetherlands-Zepeda, LorenaEl Salvador1-0
8Van Oosterom, ChielNetherlands-Bakker, GuidoNetherlands1-0
9Schroer, MarcelNetherlands-Kirana, MarcoNetherlands½-½
10Legemaat, GertNetherlands-Van Liempt, MichaelNetherlands1-0
11Goes, StenNetherlands-Haver, DaanNetherlands1-0
12Kasparova, TatianaBelarus-Van den Ouden, LendertNetherlands1-0
13Hylkema, RemcoNetherlands-Kranenburg, LeoNetherlands0-1
14Hoeksema, ErikNetherlands-Coppoolse, EricNetherlands1-0
15Manoch, MauriceNetherlands-Vrancken, GilbertNetherlands0-1
16De Hoogt, IvarNetherlands-Thakoerdien, JerrelNetherlands½-½
17Dijkhuis, TychoNetherlands-Holwijn, MelvinNetherlands1-0
18Haver, BasNetherlands-Voogt, BobNetherlands1-0
19Cebula, JerzyPoland-Lecomte, RobinNetherlands0-1


Groep B
 wit-zwartuitslag
1Baak, EvertNetherlands-Van der Berg, BasNetherlands0-1
2Fung, MichaelNetherlands-Tinga, TjerkNetherlands1-0
3Oudewaal, VincentNetherlands-Gerlagh, JorisNetherlands0-1
4Pilgrim, PeterCuraçao-Dijkhuis, SvenNetherlands0-1
5Vlaar, ShannonNetherlands-Beijen, MarkNetherlands0-1
6Daamen, RolandNetherlands-Welling, WouterNetherlands1-0
7Bottema, TimoNetherlands-Hogerhorst, TonyNetherlands1-0
8De Kraker, JohnnyNetherlands-Tikranian, AlikNetherlands½-½
9Van Dongen, DaanNetherlands-Arkesteijn, J.P.Netherlands1-0
10Van Gosliga, JoukeNetherlands-Bodaan, TonNetherlands½-½
11Anink, MarcoNetherlands-Boer, JanNetherlands½-½
12Janssen, ToonNetherlands-Van Orsouw, TheoNetherlands½-½
13Bekkink, SereyoNetherlands-Tamerus, HenrikNetherlands½-½
14Van de Griend, JohanNetherlands-Baak, KarlNetherlands0-1
15Gouma, RonaldNetherlands-Tamminga, MeileNetherlands1-0
16De Freytas, PaulNetherlands-Kirana, NancyNetherlands½-½
17Homburg, FrankNetherlands-Van den Heuvel, TonnieNetherlands½-½
18Torenstra, ReneNetherlands-Lont, JolleNetherlands1-0
19Van Dongen, LeoNetherlands-Kunnen, RuurdNetherlands0-1
20Van der Togt, TwanNetherlands-Tjioe, PatrickNetherlands1-0
21Schelvis, RichardNetherlands-Welling, SophieNetherlands½-½
22De Ruyter, WimNetherlands-Veldhuis, GeertNetherlands0-1
23Gilbert, DavidUnited Kingdom-De Waard, RemkoNetherlands0-1
24Haslinger, MikeUnited Kingdom-Van der Weijde, AndreNetherlands1-0
25Vriens, HuibNetherlands-Bergers, WimNetherlands1-0
26Vellekoop, KeesNetherlands-O'Gorman, BrendanIreland0-1
27Van der Tol, HenkNetherlands-Roeleveld, KoosNetherlands0-1
28Van Heusden, DavidNetherlands-De Vries, RonaldNetherlands0-1
29Haver, SjoerdNetherlands-Bos, RobinNetherlands0-1
30Blanter, SofyaNetherlands-Pietersma, DouweNetherlands0-1


Groep C
 wit-zwartuitslag
1Westerhuis, MauriceNetherlands-De Lange, GerardNetherlands1-0
2Geene, JorisNetherlands-Van der Willik, BertNetherlands1-0
3Remmerswaal, WouterNetherlands-Jongste, DavidNetherlands0-1
4Hogezand, RafNetherlands-Elisen, PeterNetherlands0-1
5Den Otter, KeesNetherlands-Knigge, MarkNetherlands0-1
6De Kraker, LenaNetherlands-Karagantcheff, DimitriNetherlands1-0
7Van der Meiden, PimNetherlands-Van der Pol, TheoNetherlands½-½
8Halfhide, SebastianNetherlands-Melchers, Bert-JanNetherlands1-0
9Van Eibergen, RobertNetherlands-Beek, NicoNetherlands½-½
10De Ruiter, ThomasNetherlands-Ciftci, SelahattinNetherlands1-0
11Loke, J.A.Netherlands-Meijer, WimNetherlands1-0
12Beusen, FrankNetherlands-Weerts, ReneNetherlands1-0
13Nienhuis, JanNetherlands-Brokaar, JaapNetherlands½-½
14Huisman, EdgarNetherlands-Janssen, ReinierNetherlands0-1
15Bergshoeff, BertNetherlands-Neuteboom, MartinNetherlands1-0
16Oxener, AldoNetherlands-Gerritsen, JanNetherlands1-0
17Bhattacharjee, SouravNetherlands-Rooijakkers, GertNetherlands½-½
18Dirkse, SimonNetherlands-Bloemendal, FranckNetherlands½-½
19De Wit, MaartenNetherlands-Kanters, CorNetherlands0-1
20Meng, OliviaNetherlands-Bekkink, JoeyNetherlands½-½
21Duivenvoorden, BenNetherlands-Van der Hoeven, CarstenNetherlands1-0
22Helfferich, GertNetherlands-Poots, ReneNetherlands0-1
23Van Klaveren, JustusNetherlands-Luk, ThomasNetherlands1-0
24Allen, TimUnited Kingdom-Warmerdam, IvoNetherlands0-1
25Koks, PaulNetherlands-Chotoe, HenryNetherlands1-0
26Warmerdam, BartNetherlands-Shikman, SashaNetherlands1-0
27Den Hartog, MarijnNetherlands-Vuong, MitchellNetherlands1-0
Uitslagen ronde 2
Groep A
 wit-zwartuitslag
1Meng, RogerNetherlands-Reinderman, DimitriNetherlands1-0
2Andersson, UlfSweden-Van Oosterom, ChielNetherlands1-0
3Kirana, MarcoNetherlands-Van den Doel, ErikNetherlands0-1
4Haslinger, StewartUnited Kingdom-Goes, StenNetherlands1-0
5Kranenburg, LeoNetherlands-Kasparov, SergeyBelarus0-1
6Hovhanisian, MherArmenia-Kasparova, TatianaBelarus1-0
7Van den Ouden, LendertNetherlands-Ivanov, JordanBulgaria0-1
8Hoeksema, ErikNetherlands-Van Osch, MeesNetherlands0-1
9Coppoolse, EricNetherlands-De Wit, MichelNetherlands0-1
10Vrancken, GilbertNetherlands-Stolwijk, ColinNetherlands0-1
11Majhi, AnkitNetherlands-Manoch, MauriceNetherlands1-0
12Van de Lisdonk, LucienNetherlands-Legemaat, GertNetherlands0-1
13Dijkhuis, TychoNetherlands-Van Liempt, MichaelNetherlands0-1
14Haver, BasNetherlands-Zepeda, LorenaEl Salvador0-1
15Voogt, BobNetherlands-Haver, DaanNetherlands0-1
16Bakker, GuidoNetherlands-Cebula, JerzyPoland1-0
17Lecomte, RobinNetherlands-Schroer, MarcelNetherlands0-1
18Holwijn, MelvinNetherlands-De Hoogt, IvarNetherlands½-½


Groep B
 wit-zwartuitslag
1De Lange, GerardNetherlands-Nienhuis, JanNetherlands1-0
2Weerts, ReneNetherlands-Westerhuis, MauriceNetherlands0-1
3Neuteboom, MartinNetherlands-Remmerswaal, WouterNetherlands0-1
4Jongste, DavidNetherlands-Oxener, AldoNetherlands1-0
5Meijer, WimNetherlands-Geene, JorisNetherlands0-1
6Gerritsen, JanNetherlands-Van der Willik, BertNetherlands0-1
7Van der Pol, TheoNetherlands-Den Otter, KeesNetherlands½-½
8Sutrisno, AgusNetherlands-Van Eibergen, RobertNetherlands½-½
9Beek, NicoNetherlands-Van der Meiden, PimNetherlands½-½
10Kanters, CorNetherlands-De Ruiter, ThomasNetherlands0-1
11Knigge, MarkNetherlands-Meng, OliviaNetherlands1-0
12Janssen, ReinierNetherlands-Bhattacharjee, SouravNetherlands½-½
13Karagantcheff, DimitriNetherlands-Van der Hoeven, CarstenNetherlands1-0
14Poots, ReneNetherlands-Halfhide, SebastianNetherlands0-1
15Melchers, Bert-JanNetherlands-Van Klaveren, JustusNetherlands1-0
16Bekkink, JoeyNetherlands-De Kraker, LenaNetherlands0-1
17Shikman, SashaNetherlands-Loke, J.A.Netherlands0-1
18Ciftci, SelahattinNetherlands-Allen, TimUnited Kingdom1-0
19Brokaar, JaapNetherlands-Den Hartog, MarijnNetherlands1-0
20Chotoe, HenryNetherlands-Huisman, EdgarNetherlands0-1
21Rooijakkers, GertNetherlands-Warmerdam, BartNetherlands1-0
22Bloemendal, FranckNetherlands-Koks, PaulNetherlands1-0
23Warmerdam, IvoNetherlands-De Wit, MaartenNetherlands0-1
24Luk, ThomasNetherlands-Bergshoeff, BertNetherlands0-1
25Vuong, MitchellNetherlands-Beusen, FrankNetherlands0-1
26Wagter, EricNetherlands-Dirkse, SimonNetherlands0-1


Groep C
 wit-zwartuitslag
1De Lange, GerardNetherlands-Nienhuis, JanNetherlands1-0
2Weerts, ReneNetherlands-Westerhuis, MauriceNetherlands0-1
3Neuteboom, MartinNetherlands-Remmerswaal, WouterNetherlands0-1
4Jongste, DavidNetherlands-Oxener, AldoNetherlands1-0
5Meijer, WimNetherlands-Geene, JorisNetherlands0-1
6Gerritsen, JanNetherlands-Van der Willik, BertNetherlands0-1
7Van der Pol, TheoNetherlands-Den Otter, KeesNetherlands½-½
8Sutrisno, AgusNetherlands-Van Eibergen, RobertNetherlands½-½
9Beek, NicoNetherlands-Van der Meiden, PimNetherlands½-½
10Kanters, CorNetherlands-De Ruiter, ThomasNetherlands0-1
11Knigge, MarkNetherlands-Meng, OliviaNetherlands1-0
12Janssen, ReinierNetherlands-Bhattacharjee, SouravNetherlands½-½
13Karagantcheff, DimitriNetherlands-Van der Hoeven, CarstenNetherlands1-0
14Poots, ReneNetherlands-Halfhide, SebastianNetherlands0-1
15Melchers, Bert-JanNetherlands-Van Klaveren, JustusNetherlands1-0
16Bekkink, JoeyNetherlands-De Kraker, LenaNetherlands0-1
17Shikman, SashaNetherlands-Loke, J.A.Netherlands0-1
18Ciftci, SelahattinNetherlands-Allen, TimUnited Kingdom1-0
19Brokaar, JaapNetherlands-Den Hartog, MarijnNetherlands1-0
20Chotoe, HenryNetherlands-Huisman, EdgarNetherlands0-1
21Rooijakkers, GertNetherlands-Warmerdam, BartNetherlands1-0
22Bloemendal, FranckNetherlands-Koks, PaulNetherlands1-0
23Warmerdam, IvoNetherlands-De Wit, MaartenNetherlands0-1
24Luk, ThomasNetherlands-Bergshoeff, BertNetherlands0-1
25Vuong, MitchellNetherlands-Beusen, FrankNetherlands0-1
26Wagter, EricNetherlands-Dirkse, SimonNetherlands0-1
uitslagen ronde 1
Groep A
 wit-zwartuitslag
1Reinderman, DimitriNetherlands-Dijkhuis, TychoNetherlands1-0
2Zepeda, LorenaEl Salvador-Andersson, UlfSweden0-1
3Van den Doel, ErikNetherlands-Voogt, BobNetherlands1-0
4Thakoerdien, JerrelNetherlands-Haslinger, StewartUnited Kingdom0-1
5Kasparov, SergeyBelarus-Bakker, GuidoNetherlands1-0
6Schroer, MarcelNetherlands-Hovhanisian, MherArmenia0-1
7Ivanov, JordanBulgaria-Holwijn, MelvinNetherlands1-0
8Manoch, MauriceNetherlands-Hoeksema, ErikNetherlands½-½
9Van Oosterom, ChielNetherlands-Van de Lisdonk, LucienNetherlands1-0
10Van Liempt, MichaelNetherlands-Meng, RogerNetherlands0-1
11De Wit, MichelNetherlands-Hylkema, RemcoNetherlands½-½
12Haver, DaanNetherlands-Kirana, MarcoNetherlands0-1
13Legemaat, GertNetherlands-Van den Ouden, LendertNetherlands0-1
14Cebula, JerzyPoland-Goes, StenNetherlands0-1
15Kasparova, TatianaBelarus-Haver, BasNetherlands1-0
16De Hoogt, IvarNetherlands-Kranenburg, LeoNetherlands0-1
17Oranje, RichardNetherlands-Lecomte, RobinNetherlands1-0


Groep B
 wit-zwartuitslag
1Welling, WouterNetherlands-Roeleveld, KoosNetherlands1-0
2Homburg, FrankNetherlands-Rose, KennethUnited Kingdom0-1
3Daamen, RolandNetherlands-Kunnen, RuurdNetherlands1-0
4Van Gosliga, JoukeNetherlands-Veldhuis, GeertNetherlands0-1
5Anink, MarcoNetherlands-Baak, KarlNetherlands1-0
6Gilbert, DavidUnited Kingdom-Van der Berg, BasNetherlands0-1
7De Waard, RemkoNetherlands-Tjioe, PatrickNetherlands0-1
8Haslinger, MikeUnited Kingdom-Tamerus, HenrikNetherlands½-½
9Van de Griend, JohanNetherlands-Boer, JanNetherlands1-0
10Vlaar, ShannonNetherlands-Gouma, RonaldNetherlands1-0
11Bottema, TimoNetherlands-De Ruyter, WimNetherlands1-0
12Van Dongen, DaanNetherlands-Van Orsouw, TheoNetherlands1-0
13Fung, MichaelNetherlands-Van der Tol, HenkNetherlands1-0
14Vellekoop, KeesNetherlands-De Freytas, PaulNetherlands0-1
15Oudewaal, VincentNetherlands-Vriens, HuibNetherlands1-0
16Arkesteijn, J.P.Netherlands-O'Gorman, BrendanIreland1-0
17Pilgrim, PeterCuraçao-De Vries, RonaldNetherlands1-0
18Van der Togt, TwanNetherlands-Tikranian, AlikNetherlands0-1
19De Kraker, JohnnyNetherlands-Van Dongen, LeoNetherlands½-½
20Haver, SjoerdNetherlands-Dijkhuis, SvenNetherlands0-1
21Gerlagh, JorisNetherlands-Pietersma, DouweNetherlands1-0
22Tamminga, MeileNetherlands-Van den Heuvel, TonnieNetherlands½-½
23Torenstra, ReneNetherlands-Been, KlaasNetherlands0-1
24Blanter, SofyaNetherlands-Tinga, TjerkNetherlands0-1
25Baak, EvertNetherlands-Bos, RobinNetherlands1-0
26Van Heusden, DavidNetherlands-Beijen, MarkNetherlands0-1
27Lont, JolleNetherlands-Van der Weijde, AndreNetherlands1-0
28Welling, SophieNetherlands-Kirana, NancyNetherlands½-½
29Moerkerken, RemkoNetherlands-Bergers, WimNetherlands½-½


Groep C
 wit-zwartuitslag
1De Ruiter, ThomasNetherlands-Knigge, MarkNetherlands½-½
2Beusen, FrankNetherlands-De Lange, GerardNetherlands0-1
3Loke, J.A.Netherlands-Jongste, DavidNetherlands0-1
4Shikman, SashaNetherlands-Weerts, ReneNetherlands0-1
5Allen, TimUnited Kingdom-Meijer, WimNetherlands0-1
6Remmerswaal, WouterNetherlands-Brokaar, JaapNetherlands1-0
7Huisman, EdgarNetherlands-Van der Pol, TheoNetherlands0-1
8Ciftci, SelahattinNetherlands-Neuteboom, MartinNetherlands0-1
9Oxener, AldoNetherlands-Chotoe, HenryNetherlands1-0
10Van der Willik, BertNetherlands-Duivenvoorden, BenNetherlands1-0
11Geene, JorisNetherlands-Bloemendal, FranckNetherlands1-0
12Den Hartog, MarijnNetherlands-Gerritsen, JanNetherlands0-1
13Den Otter, KeesNetherlands-Helfferich, GertNetherlands1-0
14Van Eibergen, RobertNetherlands-Rooijakkers, GertNetherlands1-0
15Koks, PaulNetherlands-Beek, NicoNetherlands0-1
16Warmerdam, BartNetherlands-Sutrisno, AgusNetherlands0-1
17De Wit, MaartenNetherlands-Hogezand, RafNetherlands0-1
18Halfhide, SebastianNetherlands-Karagantcheff, DimitriNetherlands½-½
19Bergshoeff, BertNetherlands-Kanters, CorNetherlands0-1
20Van der Hoeven, CarstenNetherlands-Poots, ReneNetherlands½-½
21Van der Meiden, PimNetherlands-Warmerdam, IvoNetherlands1-0
22De Kraker, LenaNetherlands-Melchers, Bert-JanNetherlands½-½
23Nienhuis, JanNetherlands-Luk, ThomasNetherlands1-0
24Van Klaveren, JustusNetherlands-Frehe, A.P.Netherlands½-½
25Westerhuis, MauriceNetherlands-Vuong, MitchellNetherlands1-0
26Dirkse, SimonNetherlands-Krempel, JordyNetherlands0-1

Sponsors

ING

Delftse Brouwers

Rob Brunia Fonds

Zonderland Fotografie

Haagse Schaakbond

de Delftsche SchaakClub
de grootste, actiefste en gezelligste schaakclub van Delft

jeugd [ma 18:30-20:00]
Er is op 5 niveau's schaaktraining. Daar­na is er competitie, of een van de vele andere activiteiten.

senioren [ma 19:45-01:00]
De grote interne competitie heeft schakers van elk niveau. Ook zijn er veel andere activiteiten.

copyright
© 2002-2023 Delftsche SchaakClub

powered by
WoltLab GbR, Tjip BV & 2B Insite

software
FirstClassWebsite v1.6.1124.1
DSS v2.9.0701.1
WoltLab Burning Board
GNU WebChess

statistieken
Nedstat Basic  nedstat

disclaimer, privacy politiek, sitemap