Delfts Schaakforum » DSC Forum » Jeugd » DSC-ers op de HSB-pupillendag
print pagina | stuur door | voeg onderwerp toe aan favorieten
Plaats Nieuw Onderwerp Post Reply
Author
Post « vorig onderwerp | volgend onderwerp »
Hans Groeneveld Hans Groeneveld is a Male
DSC-lid


geregistreerd: 08-09-2003
aantal berichten: 32

DSC-ers op de HSB-pupillendag Post Reply with Quote Edit/Delete Post Report Post to a Moderator       IP Information Go to the top of this page

Op zaterdag 22 januari werd in de Haagse Bosbeskapel de jaarlijkse HSB-pupillendag gehouden. Ofwel de persoonlijke kampioenschappen in de leeftijdscategorieën E t/m H. Nog anders gezegd het PK voor iedereen geboren na 1994.

In ‘de E’ (geboren in 1995) startten twee DSC-ers: Lys-Anne Sirks en Reinier Giele tezamen met nog 14 andere HSB-kids. Reinier had een naam hoog te houden, want hij was vorig jaar (toen nog ‘F-je’) als eerste geindigd. Nu was het spelersveld duidelijk sterker. Reinier eindigde als 8e (4 uit 7) en Lys-Anne als 9e (3½ uit 7).

In de G-categorie (geboren in 1997) probeerde Andreas van Veen het DSC-vaandel hoog te houden. Vanwege het geringe aantal H-spelertjes (slechts 3) werden de G en de H samengevoegd tot een poule van 18 deelnemers. En onze Andreas ging met een ware beker naar huis: hij was 5e geworden bij de G's. Hij verdiende zo net niet een van de vier beschikbare plaatsen in zijn categorie voor het NK.

26-01-2005 01:39 Hans Groeneveld is offline Search for Posts by Hans Groeneveld Add Hans Groeneveld to your Buddy List
 
Plaats Nieuw Onderwerp Post Reply
Go to:

Powered by Burning Board Lite 1.0.1 © 2001-2004 WoltLab GmbH Nedstat Basic - Gratis web site statistieken. Eigen homepage website teller