Delfts Schaakforum » DSC Forum » Interne competitie » Interne competitie V2: Op naar een nieuw ledenrecord?
print pagina | stuur door | voeg onderwerp toe aan favorieten
Plaats Nieuw Onderwerp Post Reply
Author
Post « vorig onderwerp | volgend onderwerp »
Tjerk Tjerk is a Male
dsc activiteitencommissaris
geregistreerd: 01-03-2017
aantal berichten: 216

Interne competitie V2: Op naar een nieuw ledenrecord? Post Reply with Quote Edit/Delete Post Report Post to a Moderator       IP Information Go to the top of this page

Terwijl de bezoekers van SHTV 1 tegen ons eerste team streden en ons derde team zelf op pad was naar het Lierse, werden er ook nog eens achttien partijen voor de interne competitie gespeeld. Wederom waren er twee debutanten aanwezig in de zaal! Op naar een nieuw ledenrecord?

In de A-groep kwam Bram van der Velden weer eens een partij meespelen. Hij won van David Boersma. Promovendus Theo Rekveldt wist Kees van der Meer op remise te houden. Het uitstapje van Cock Hazeu naar de A-groep verliep niet succesvol. Hij verloor van Henk van den Bos.

A-groep
 Wit-ZwartUitslag
1Bram van der Velden-David Boersma1-0
2Theo Rekveldt-Kees van der Meer½-½
3Henk van den Bos-Cock Hazeu1-0


In groep B zal Henk van den Belt proberen om de smaak van de overwinning weer te pakken te krijgen. Dat lukte meteen in zijn eerste partij van het nieuwe seizoen. Hij won met wit van Jan van de Donk. Ook Gerard Bilars en René Weerts wisten met de witte stukken te winnen. Victor van der Kloet en Tom Stoek waren de enigen die een nederlaag met de zwarte stukken wisten te voorkomen. Zij speelden remise tegen respectievelijk René Poots en Simon Dirkse.

B-groep
 Wit-ZwartUitslag
1Henk van den Belt-Jan van de Donk1-0
2René Poots-Victor van der Kloet (J)½-½
3Gerard Bilars-Hugo van der Laan1-0
4René Weerts-Shiraz Alhasan (J)1-0
5Simon Dirkse-Tom Stoek½-½


In groep C trok Sumit Ganguly aan het langste eind in de topper tegen Arzhang Davazdahemami. Willem de Koster zette zijn goede vorm voort tegen Wim Meijer en staat nu tweede achter Sumit. En wederom mochten we nieuwe gezichten verwelkomen in de interne competitie. Obaida Al-Assbahi won zijn debuutwedstrijd van Maciej Trojanowski en Bas Tijburg moest in zijn eerste wedstrijd op de club zijn meerdere erkennen in Bart van Cleef.

C-groep
 Wit-ZwartUitslag
1Arzhang Davazdahemami-Sumit Ganguly0-1
2Willem de Koster-Wim Meijer1-0
3Freek Scholten-Mark Bas de Leur1-0
4Ferdinand Schreuder-Christophe Rebreyend0-1
5Nick Ruesen-Matteo Rebosolan1-0
6Cas van Mierlo-Ernst Hanewald1-0
7Maneesh Avadhani-Peter Bronswijk1-0
8Obaida Al-Assbahi-Maciej Trojanowski1-0
9Bas Tijburg-Bart van Cleef (J)0-1
10Frank de Zwart-Bert van der Willik½-½


De tussenstanden zijn hier te vinden: dsc/intern.

NB: Er is een correctie toegepast op de scores van de promovendi, die in eerste instantie te hoog instroomden, en de degradanten, die te laag instroomden in hun nieuwe groep. Hun score is zodanig gecorrigeerd dat ze de voorjaarscompetitie op een plek zijn gestart waar ze gezien hun aantal partijen en TPR ongeveer thuishoren.

12-03-2022 16:55 Tjerk is offline Send an Email to Tjerk Search for Posts by Tjerk Add Tjerk to your Buddy List
 
Plaats Nieuw Onderwerp Post Reply
Go to:

Powered by Burning Board Lite 1.0.1 © 2001-2004 WoltLab GmbH Nedstat Basic - Gratis web site statistieken. Eigen homepage website teller