Delftse SchaakSite - eigendom van de Delftsche SchaakClub

Het lidmaatschap van DSC

Als u interesse heeft in onze vereniging, dan kunt u gewoon een paar keer vrijblijvend langskomen op de clubavond. U kunt gewoon meedoen met onze interne competitie, en zo een aantal serieuze partijen spelen. U kunt zich per mail aanmelden bij de wedstrijdleider. Meer informatie vind u hier.

Aanmelden
Als u zich na enkele weken thuis voelt op onze club, dan verwelkomen wij u graag als lid. Lid worden is heel eenvoudig; het inschrijfformulier is bij elk bestuurslid te verkrijgen, of digitaal bij de secretaris. U vindt de contactgegevens van de secretaris onderaan deze pagina.

Contributie
Als u lid wordt, dan bent u jaarlijks contributie verschuldigd. Het basis-bedrag kunt u vinden in de onderstaande lijst. Wordt u halverwege het seizoen lid, dan geldt een pro-rato bedrag, gebaseerd op de bondsafdracht aan de Koninklijke Nederlandse Schaakbond (KNSB). Wilt u meer weten, neem dan contact op met de penningmeester, middels onderstaande contactgegevens.

LidmaatschapKosten 
senioren€100,00vanaf 20 jaar
junioren€75,00tot 20 jaar
aspiranten€75,00tot 16 jaar
studenten€75,00DUO registratie
dubbelleden€50,00afdracht via andere club


Voor dit bedrag bent u voor een seizoen zowel lid bij DSC als bij de nationale bond (KNSB). Bij betaling per automatische incasso krijgt u €5,00 korting op de bovenstaande prijzen. Voor nieuwe leden is automatische incasso verplicht en onderdeel van het inschrijfformulier.

De contributie wordt in principe eind oktober van uw rekening afgeschreven. Hiervoor krijgt u vooraf een aankondiging per e-mail. Voor nieuwe leden kan de incasso ook later in het seizoen plaatsvinden. Mocht de incasso u niet zo goed uitkomen, of wilt u een betalingsregeling, neem dan contact op met de penningmeester. Dan zoekt deze samen met u naar een geschikte oplossing.

Opzeggen
Het lidmaatschap van DSC loopt zoals vermeld per heel seizoen, dus als u (onverhoopt) wilt opzeggen, dan is dit altijd per 30 juni. Geef uw afmelding dus altijd vóór die datum schriftelijk door aan de secretaris! Doet u dit later, dan kan het zijn dat u de contributie verschuldigd bent. De reden hiervoor is dat wij dan ook al kosten voor u hebben gemaakt, in de vorm van de bondsafdracht. Dit is een significant deel van de bovenstaande bedragen.

Contact
Om u aan te melden of voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
René Poots (secretaris)
Westvest 257
2611BZ Delft
06-123.00.889
secretaris@delftseschaakclub.nl

Voor vragen over de contributie, of over de incasso kunt u terecht bij:
Martin Glimmerveen (penningmeester)
06-126.23.471
penningmeester@delftseschaakclub.nl

de Delftsche SchaakClub
de grootste, actiefste en gezelligste schaakclub van Delft

jeugd [ma 18:30-20:00]
Er is op 5 niveau's schaaktraining. Daar­na is er competitie, of een van de vele andere activiteiten.

senioren [ma 19:45-01:00]
De grote interne competitie heeft schakers van elk niveau. Ook zijn er veel andere activiteiten.

copyright
© 2002-2023 Delftsche SchaakClub

powered by
WoltLab GbR, Tjip BV & 2B Insite

software
FirstClassWebsite v1.6.1124.1
DSS v2.9.0701.1
WoltLab Burning Board
GNU WebChess

statistieken
Nedstat Basic  nedstat

disclaimer, privacy politiek, sitemap