Delftse SchaakSite

Barendse mist kansen

Ook na de tweede dag van het Corus schaaktoernooi heeft Ted Barendse geen punten. In een spannende pot tegen Tea Lanchava krijg hij in een stukoffer om de oren.

Kansloos was hij zeker niet, maar na het stukoffer kreeg hij het zwaar. In de tijdnoodfase kreeg hij winstkansen, maar op hij miste een criciale tussenzet die zeker meer had kunnen brengen.

Ook in de A en B groep waren spannende partijen te zien. Van Wely offerde in een duidelijk mindere stelling een paard tegen twee pionnen in zijn partij tegen Kramnik maar het mocht niet baten. Ook Timman beet in het stof.

In de C groep was de partij van Sipke Ernst tegen Popov spectaculair. Met een dame tegen drie stukken ging Ernst in de aanval, wat hem een vol punt op leverde.

Morgen nieuwe ronde, nieuwe kansen. Mocht u zelf de parijten van Ted en de andere deelnemers willen volgen, ga eens langs of log in op een van de schaakservers waar de partijen te volgen zijn. Ook op internet kan u kijken: http://corus1.connections-it.com/c/. Voor de mensen met een inbelverbinding is teletekst misschien een idee, maar de keuze is dan iets beperkter.

er zijn geen reacties: reageer
de Delftsche SchaakClub
de grootste, actiefste en gezelligste schaakclub van Delft

jeugd [ma 18:30-20:00]
Er is op 5 niveau's schaaktraining. Daar­na is er competitie, of een van de vele andere activiteiten.

senioren [ma 19:45-01:00]
De grote interne competitie heeft schakers van elk niveau. Ook zijn er veel andere activiteiten.

copyright
© 2002-2021 Delftsche SchaakClub

powered by
WoltLab GbR, Tjip BV & 2B Insite

software
FirstClassWebsite v1.6.1124.1
DSS v2.9.0701.1
WoltLab Burning Board
GNU WebChess

statistieken
Nedstat Basic  nedstat

disclaimer, privacy politiek, sitemap