Delfts Schaakforum DSC Forum Interne competitie Interne competitie N10: Een sobere jaarafsluiting
print pagina | stuur door | voeg onderwerp toe aan favorieten
Plaats Nieuw Onderwerp Post Reply
Author
Post vorig onderwerp | volgend onderwerp
Tjerk Tjerk is a Male
Oud-DSCer
geregistreerd: 01-03-2017
aantal berichten: 216

Interne competitie N10: Een sobere jaarafsluiting Post Reply with Quote Edit/Delete Post Report Post to a Moderator       IP Information Go to the top of this page

Helaas wr geen koldervarianten, geen blitz met oliebollen, geen overvol Denksportcentrum dit jaar. Dat soort taferelen zitten er voorlopig nog niet in.

In plaats daarvan zocht een handjevol clubleden ondanks de oplaaiende virusvlaag hun weg naar het clubgebouw, alwaar zij hun laatste kans van het jaar op een fysiek potje schaak grepen. Er werden 7 partijen gespeeld in de interne competitie.

Koploper van de B-groep Lars Visser werd deze ronde ingedeeld in de A-groep en mocht daarin meteen aantreden tegen collegakoploper Richard Oranje. Richard pakte het punt en verstevigt - mede dankzij de remise tussen Erik Both en Gert Legemaat - zijn koppositie in groep A. Lucien van de Lisdonk kwam dit seizoen voor het eerst weer eens meeschaken en won van Henk van den Belt.

A-groep
 Wit-ZwartUitslag
1Lars Visser (J)-Richard Oranje0-1
2Erik Both-Gert Legemaat½-½
3Lucien van de Lisdonk-Henk van den Belt1-0


Ed Eveleens is niet van de remises dit jaar. Hij won met zwart van Hugo van der Laan en komt daarmee weer op een 50%-score: viermaal winst en viermaal verlies.

B-groep
 Wit-ZwartUitslag
1Hugo van der Laan-Ed Eveleens0-1


In de C-groep scoorden de witspelers drie uit drie. Ongeslagen en onbetwiste koploper Tom Stoek ging zowaar onderuit op de laatste speeldag van het kalenderjaar. Freek Scholten wist hem te verschalken. Willem de Koster en Ernst Hanewald scoorden de andere punten voor wit.

C-groep
 Wit-ZwartUitslag
1Freek Scholten-Tom Stoek1-0
2Willem de Koster-Matteo Rebosolan1-0
3Ernst Hanewald-Toon van Buitenen1-0


De tussenstanden zijn hier te vinden: dsc/intern.

__________________
Erro ergo sum.

This post has been edited 1 time(s), it was last edited by Tjerk on 20-12-2021 at 14:05.

20-12-2021 14:03 Tjerk is offline Send an Email to Tjerk Search for Posts by Tjerk Add Tjerk to your Buddy List
 
Plaats Nieuw Onderwerp Post Reply
Go to:

Powered by Burning Board Lite 1.0.1 2001-2004 WoltLab GmbH Nedstat Basic - Gratis web site statistieken. Eigen homepage website teller