Delfts Schaakforum » DSC Forum » Externe competitie » DSC-K5 verliest met weer drie invallers
print pagina | stuur door | voeg onderwerp toe aan favorieten
Plaats Nieuw Onderwerp Post Reply
Author
Post « vorig onderwerp | volgend onderwerp »
Rene Poots Rene Poots is a Male
DSC bestuur
geregistreerd: 05-10-2005
aantal berichten: 185

DSC-K5 verliest met weer drie invallers Post Reply with Quote Edit/Delete Post Report Post to a Moderator       IP Information Go to the top of this page

Ook in de tweede ronde moesten er drie invallers aan te pas komen om met een voltallig team te kunnen starten. Raymond Thomas, Lito van Reede en Mattia Bianchi namen de honneurs waar, waarvoor dank.

DD3 was de tegenstander en het scheelde niet veel: 4.5- 3.5. Het verlies was vooral jammer omdat DD3 één van de weinige tegenstanders was waartegen op papier nog punten te behalen waren.
Tjerk speelde een knappe partij op bord 1, waarbij de tegenstander aan de uitdrukking op zijn gezicht te zien zich te laat leek te realiseren dat Tjerk's vrijpionnen toch echt veel sterker waren dan zijn Toren.
Ook Tom op bord speelde een mooie partij. Alhoewel hij in het middenspel zijn tegenstander iets meer spel gaf, rondde hij het prachtig af. Op een bord waar nog nauwelijks materiaal af was, moest de tegenstander in een verloren positie opgeven. Er ging te veel hout gekapt worden.
Raymond op bord 3 speelde een stevige remise. Victor behaalde op bord 5 in een zeer scherpe partij waarbij van beiden zijden met mat gedreigd werd een mooie overwinning. Victor hield zijn hoofd koel en maakte het mooi af met een pionpromotie .
Mattia kon een ruil van een stuk voor twee pionnen niet waarmaken en moest in het eindspel het hoofd buigen. Shiraz gaf goed partij maar moest ook in een eindspel het hoofd buigen, Lito vergreep zich en liep mat en zelf werd ik behoorlijk kansloos weggetikt in de afruilvariant van het Frans.

This post has been edited 4 time(s), it was last edited by Rene Poots on 25-11-2019 at 20:30.

24-11-2019 15:39 Rene Poots is offline Send an Email to Rene Poots Search for Posts by Rene Poots Add Rene Poots to your Buddy List
 
Plaats Nieuw Onderwerp Post Reply
Go to:

Powered by Burning Board Lite 1.0.1 © 2001-2004 WoltLab GmbH Nedstat Basic - Gratis web site statistieken. Eigen homepage website teller