Delfts Schaakforum DSC Forum Externe competitie Seizoen 2012-2013 DSC2 tenonder tegen De Wijker Toren 1
print pagina | stuur door | voeg onderwerp toe aan favorieten
Author
Post vorig onderwerp | volgend onderwerp
Upperdog Upperdog is a Male
webcommissie


geregistreerd: 06-02-2004
aantal berichten: 853

DSC2 tenonder tegen De Wijker Toren 1 Post Reply with Quote Edit/Delete Post Report Post to a Moderator       IP Information Go to the top of this page

De Wijker Toren 1 bleek in de 8e ronde te sterk voor DSC2: het werd 2,5-5,5.

DSC2 staat met nog een ronde te gaan achtste en zal in de slotronde tegen nummer negen Groninger Combinatie 2 ten minste gelijk moeten spelen om verblijf in de tweede klasse zeker te stellen.

(later meer)

06-04-2013 20:01 Upperdog is offline Search for Posts by Upperdog Add Upperdog to your Buddy List
Richard Richard is a Male
DSC-forummeester
geregistreerd: 02-11-2003
aantal berichten: 951

Post Reply with Quote Edit/Delete Post Report Post to a Moderator       IP Information Go to the top of this page

Tegen het sterke wijker toren werd wederom een fikse nederlaag geleden. Wat minder groot dan vorig jaar weliswaar (zie onze avonturen in groesbeek !) maar toch. Als snel was de BAs klaar, met wit werd hij kansloos opgebracht door een weliswaar sterke speler (duijker) maar toch. Hans Zwartveld ,ook met wit begon een misstap inde opening , verloor een pion en was verder ook kansloos. OOk gert stond na luttele zetten al zeer dubieus en wist het niet droog te houden tegen Plukkel. 3-0 achter dus. LIchtpuntje was de remise van de teamleider met zwart na een verdacht uitziende opening. Ook Bob tekende voor remise, maar dat na een complexe tactische stelling waarbij Bob zich toch kon verdedigen. Walter was zichzelf eindelijk weer dit seizoen,kreeg twee lopers voor een toren en maakte dit uitstekend af. Zijn tegenstander ded zelfs een heel tijd geen zet meer en gign elders een andere partij analyseren. Onbehoorlijk gedrag maar wel de 4-2. De overige borden zouden dus gewonnen moeten worden. In complexe stelling greep TEd helaas mis en was de strijd gestreden. Kim (weer terug aan het front) kwam niet in gevaar en loodste een half punt binnen.

De laatste wedsrijd tegen groningen is nu van groot belang, We hebben aan 4-4 genoeg. Maar op remise spelen is lastig natuurlijk.

This post has been edited 1 time(s), it was last edited by Richard on 07-04-2013 at 11:05.

07-04-2013 11:04 Richard is offline Search for Posts by Richard Add Richard to your Buddy List
 
Go to:

Powered by Burning Board Lite 1.0.1 2001-2004 WoltLab GmbH Nedstat Basic - Gratis web site statistieken. Eigen homepage website teller