Delfts Schaakforum » Nationaal » Toernooien & activiteiten » Erwin l'Ami wint zesde OGD Prinsenstad-toernooi
print pagina | stuur door | voeg onderwerp toe aan favorieten
Plaats Nieuw Onderwerp Post Reply
Author
Post « vorig onderwerp | volgend onderwerp »
Untagonklik Untagonklik is a Male
dsc intern wedstrijdleider
geregistreerd: 07-03-2002
aantal berichten: 3281

Erwin l'Ami wint zesde OGD Prinsenstad-toernooi Post Reply with Quote Edit/Delete Post Report Post to a Moderator       IP Information Go to the top of this page

Erwin l'Ami heeft de zesde editie van het OGD Prinsenstad-toernooi gewonnen. Nadat hij zich in de laatste ronde met grote moeite de Britse grootmeester Stewart Haslinger van het lijf had gehouden, eindigde hij met 5½ uit 6 een vol punt voor zijn achtervolgers. Die achtervolgers deelden met zijn zevenen de tweede plaats: de grootmeesters Jan Smeets, Dimitri Reinderman, Stewart Haslinger en Erik van den Doel, en de meesters Mher Hovhanisian, Bernd Kohlweyer en Fred Slingerland, eindigden allen op 4½ uit 6.

In de B-groep ging de winst naar Alik Tikranian, die net als de winnaar van de A-groep 5½ punt haalde. Laurents van Twillert en Timo Bottema eindigden op een gedeelde tweede plaats.

In de C-groep was André van der Weijde met 5½ uit 6 de sterkste. Hij bleef Arzhang Davazdahemami een half puntje voor. Op een gedeelde derde plaats eindigde het vijftal Wolf Mestrom, Florin Omata, Jan Verheijen, Arie van Heeren en Bilal Yalçin.

Deze zesde editie vond plaats in een nieuwe locatie. Dat leverde voor de organisatie het nodige puzzelen en improviseren op, maar we hopen dat het recordaantal deelnemers dat deze zesde editie bezocht daar weinig van heeft gemerkt.

Op de toernooiwebsite zijn de eindstanden en uitslagen te vinden, alsmede het verslag. Herman Zonderland heeft vele prachtige foto's gemaakt, die op facebook te vinden zijn.

__________________
Doch dyn plicht en lit de lju mar rabje.

This post has been edited 3 time(s), it was last edited by Untagonklik on 04-04-2013 at 13:32.

01-04-2013 17:18 Untagonklik is offline Send an Email to Untagonklik Search for Posts by Untagonklik Add Untagonklik to your Buddy List
Antoon Frehe Antoon Frehe is a Male
webcommissie
geregistreerd: 08-02-2006
aantal berichten: 108

Post Reply with Quote Edit/Delete Post Report Post to a Moderator       IP Information Go to the top of this page

Leuk! Chessbase heeft gisteren aandacht betsteed aan het prinsenstad toernooi. Ware erkenning zou ik zeggen en complimenten voor de organisatie.

http://en.chessbase.com/Home/TabId/211/P...lft-080413.aspx

__________________
Ignorance and envy will fuel rumors that get repeated until they morph into common knowledge. (dilbert)

08-04-2013 07:11 Antoon Frehe is offline Send an Email to Antoon Frehe Homepage of Antoon Frehe Search for Posts by Antoon Frehe Add Antoon Frehe to your Buddy List
 
Plaats Nieuw Onderwerp Post Reply
Go to:

Powered by Burning Board Lite 1.0.1 © 2001-2004 WoltLab GmbH Nedstat Basic - Gratis web site statistieken. Eigen homepage website teller