Delfts Schaakforum DSC Forum Jeugd Widar wint basisschool schaaktoernooi
print pagina | stuur door | voeg onderwerp toe aan favorieten
Plaats Nieuw Onderwerp Post Reply
Author
Post vorig onderwerp | volgend onderwerp
Coen Coen is a Male
Jeugdleider


geregistreerd: 04-01-2007
aantal berichten: 281

Widar wint basisschool schaaktoernooi Post Reply with Quote Edit/Delete Post Report Post to a Moderator       IP Information Go to the top of this page

Nadat Pijnacker twee jaar achtereen de wisselbeker mee naar huis nam, is dit jaar de eerste prijs weer in Delft gevallen. De vier teamspelers van de Vrije School Widar wonnen in een bloedstollende finale tegen de Bonte Tol uit Pijnacker met 2,5 tegen 1,5.
Verrassend goed kwam een combinatieteam van de Max Havelaar en de Oosterpoortschool uit de bus. Zij werden derde, met evenveel punten als de Bonte Tol, maar 1 gewonnen wedstrijd minder.
De Eglantier wist de meeste spelers op de been te brengen: maar liefst 9 spelers hadden zich aangemeld, maar helaas werden er twee ziek. Maar Jaron de Rover van de Max wilde wel invallen bij hen en wist de meeste potjes te winnen. Volgende keer zal de Max hem niet meer uitlenen waarschijnlijk. Het meest herkenbare team vandaag was de St Joseph: het rode leger wist een mooie 5e plaats te bereiken.
In maart organiseert de Delftse Schaak Club weer een toernooi voor basisschoolleerlingen, maar dan individueel. Wie graag basisschoolkampioen van Delft en omgeving wil worden of het gewoon leuk vindt om een aantal potjes te schaken tegen leeftijdsgenoten, kan zich alvast melden bij delftschoolschaken@gmail.com.

Verslag: Maarten Vos

10-12-2012 11:52 Coen is offline Search for Posts by Coen Add Coen to your Buddy List
Coen Coen is a Male
Jeugdleider


geregistreerd: 04-01-2007
aantal berichten: 281

Post Reply with Quote Edit/Delete Post Report Post to a Moderator       IP Information Go to the top of this page

Ik wil Maarten Vos, Gerard en Regina Bilars en Sofya Blanter hartelijk danken voor hun inzet.

10-12-2012 11:55 Coen is offline Search for Posts by Coen Add Coen to your Buddy List
 
Plaats Nieuw Onderwerp Post Reply
Go to:

Powered by Burning Board Lite 1.0.1 2001-2004 WoltLab GmbH Nedstat Basic - Gratis web site statistieken. Eigen homepage website teller