Delfts Schaakforum DSC Forum Externe competitie Seizoen 2010-2011 DSC8 sluit seizoen sfeervol af
print pagina | stuur door | voeg onderwerp toe aan favorieten
Author
Post vorig onderwerp | volgend onderwerp
Rene Poots Rene Poots is a Male
DSC bestuur
geregistreerd: 05-10-2005
aantal berichten: 185

DSC8 sluit seizoen sfeervol af Post Reply with Quote Edit/Delete Post Report Post to a Moderator       IP Information Go to the top of this page

Wat nou gedegradeerd! In de traditie van Shaffy’s “Drink, lach, huil (..)” sloot DSC zaterdag (18 juni, red.) het seizoen af met een geweldig mediterraan feestmaal. Als vanouds werd er gelachen, heftig gediscussieerd, gegeten, gedronken en tot laat in de nacht geschaakt. Een extraatje dit jaar was de Champions League finale die heel wat voer voor discussie gaf.

Overvloed aan tapas
Het uitgangspunt dit jaar was mediterraans eten. Ingegeven door een workshop Italiaans koken, die Herman net had gevolgd en natuurlijk Lito, die een Spaanse achtergrond heeft. Er kwam een overvloed aan eten op tafel: een pasta, empanadas, tortilla, een Spaanse groenteschotel, gamba’s, taart, ijs.

Het was te veel om op te krijgen en ontzettend lekker. Tot diep in de nacht werd er, als waren we echte mediterranen, nog gegeten.

Voetbal
Een fantastisch leuke aanvulling op de avond bleek de finale tussen Barcelona en Man. United. Natuurlijk had weer iedereen er het meeste verstand van en gaf de wedstrijd een extra dimensie aan de avond. Herman en Edgar wonnen het poeltje, wat weer eens onderstreepte dat je geen verstand van voetbal hoeft te hebben om de poel te winnen.

Schaken
Het belangrijkste onderdeel, naast de gezellige sfeer, bleef het schaken. Al bij binnenkomst kon er neergestreken worden om met een tegenstander de degens te kruisen. Er werd een halve competitie gespeel van 10 min. p.p.p.p. Simon bleek het helderst met 5½ uit 6.

Een leuk seizoen werd afgesloten. Echt geweldig is er niet gepresteerd (gedegradeerd naar de derde klasse als beste van drie degradanten), maar het doel waarom we met elkaar een team vormen, (gezelligheid en ontspanning) is ruimschoots bereikt.

Zie voor de ruim gevulde dis de volgende link: http://360.io/DwfqU4

24-07-2011 10:05 Rene Poots is offline Send an Email to Rene Poots Search for Posts by Rene Poots Add Rene Poots to your Buddy List
Marco Marco is a Male
DSC-forumgrootmeester
geregistreerd: 15-03-2002
aantal berichten: 1355

Post Reply with Quote Edit/Delete Post Report Post to a Moderator       IP Information Go to the top of this page

Klinkt als wederom een prachtige DSC8-avond en ook complimenten voor het verslag zelf - het leest alsof je er zelf bij was en het verslag slechts je eigen herinneringen (die je brein tegelijkertijd kunstmatig met terugwerkende kracht lijkt te fabriceren) oproept.

Nog plek over in het team van volgend jaar? Knipoog

__________________
Van iedereen kan je wat leren; doe dat dus ook.

25-07-2011 22:26 Marco is offline Send an Email to Marco Search for Posts by Marco Add Marco to your Buddy List
 
Go to:

Powered by Burning Board Lite 1.0.1 2001-2004 WoltLab GmbH Nedstat Basic - Gratis web site statistieken. Eigen homepage website teller