Delfts Schaakforum » DSC Forum » Interne competitie » Archief » Seizoen 2015-2016 » Interne competitie (V10): Titelstrijd ongemeen spannend
print pagina | stuur door | voeg onderwerp toe aan favorieten
Author
Post « vorig onderwerp | volgend onderwerp »
Untagonklik Untagonklik is a Male
Erelid
geregistreerd: 07-03-2002
aantal berichten: 3279

Interne competitie (V10): Titelstrijd ongemeen spannend Post Reply with Quote Edit/Delete Post Report Post to a Moderator       IP Information Go to the top of this page

In de A-groep versloeg Ted Barendse koploper Gert Legemaat. Gert handhaaft zich aan kop, maar zijn voorsprong is slechts 6 punten. Bob Voogt had bij winst op Richard Oranje wellicht zelfs de koppositie overgenomen, maar kwam niet verder dan remise. Bob staat nu op geringe afstand derde, en doet zeker nog mee in de titelstrijd. Pieter Goossens staat knap vijfde na een eveneens knappe overwinning op Hans Stam.

In de onderste helft van de A-groep boekten Jan van de Donk en Simon Broos zeer kostbare overwinningen in de strijd om handhaving in de A-groep.

A-groep
 Wit-ZwartUitslag
1Ted Barendse-Gert Legemaat1-0
2Bob Voogt-Richard Oranje½-½
3Pieter Goossens-Hans Stam1-0
4Ivar de Hoogt-Kees van der Meer½-½
5Willem-Jan van den Broek-Rob Smits½-½
6Henk van den Belt-Theo Rekveldt0-1
7Diederik van Heijgen-Jan Peter van Zandwijk0-1
8Jan van de Donk-Kees Korving1-0
9Kees Venema-Simon Broos0-1


In de B-groep was Hugo van der Laan de grote winnaar van deze ronde. Koploper Arnt Veenstra kwam niet in actie, maar de nummers 2 en 3, Edgar Huisman en Kees Venema, liepen tegen een nederlaag aan. Jan Frissem was te sterk voor Edgar, en Simon Broos versloeg Kees. Daardoor klom Hugo naar plaats 3.

Ankie Verhaart debuteerde in de interne competitie, maar Antoon Frehe bleek een maatje te groot. Het duel tussen de debutanten Cock Hazeu en Adriaan ter Mors werd door Adriaan gewonnen. De andere twee duels eindigden in remise.

B-groep
 Wit-ZwartUitslag
1Jan Frissen-Edgar Huisman1-0
2Ferdinand Schreuder-Hugo van der Laan0-1
3Ankie Verhaart-Antoon Frehe0-1
4Raymond Thomas-Koen Tan½-½
5Michael Stoops-Stijn Berghout½-½
6Cock Hazeu-Adriaan ter Mors0-1


In de C-groep was bijna iedereen van de kook. In de groep waar remises een zeldzaamheid zijn eindigden nu liefst 5 van de 6 partijen in remise! De competitieleider kan zich geen ronde herinneren waarbij het remisepercentage in deze groep ook maar de buurt kwam van deze ronde. De enige winstpartij was voor René Weerts. Hij versloeg Jordy Krempel en passeerde hem op de ranglijst. René staat nu derde.

C-groep
 Wit-ZwartUitslag
1René Weerts-Jordy Krempel1-0
2Hidde Boerkamp-Dolf Mulder½-½
3Jan van der Kolk-Zimo Sibbing½-½
4Aram Hassan-Cees Huygen½-½
5Jan Torenstra-Antal van Ravenstijn½-½
6Ernst Hanewald-Hans Hendriks½-½


De tussenstand van de interne competitie is te vinden op de webpagina van de interne competitie.

__________________
Doch dyn plicht en lit de lju mar rabje.

14-06-2016 02:05 Untagonklik is offline Search for Posts by Untagonklik Add Untagonklik to your Buddy List
 
Go to:

Powered by Burning Board Lite 1.0.1 © 2001-2004 WoltLab GmbH Nedstat Basic - Gratis web site statistieken. Eigen homepage website teller