Delfts Schaakforum » DSC Forum » Interne competitie » Zappa, schaken en een verjaardag
print pagina | stuur door | voeg onderwerp toe aan favorieten
Plaats Nieuw Onderwerp Post Reply
Author
Post « vorig onderwerp | volgend onderwerp »
Rene Poots Rene Poots is a Male
DSC bestuur
geregistreerd: 05-10-2005
aantal berichten: 191

Zappa, schaken en een verjaardag Post Reply with Quote Edit/Delete Post Report Post to a Moderator       IP Information Go to the top of this page

Drie onderwerpen waarop Herman, René en Adri Albregtse, de vader van teamlid Tjerk, elkaar vonden en waaruit het voornemen ontstond om een vriendschappelijke wedstrijd te spelen tussen DSC-6 en Zwarte Pion B. Adri, en ook Tjerk zo nu en dan, spelen namelijk in Lisse voor de Zwarte Pion, een kleine vereniging in de bollenstreek.


 


Afgelopen maandag was het zo ver. Vooraf werden een prachtig met enige huisvlijt gefabriceerd DSC-vaantje en Zwarte Pionsleutelhangers uitgewisseld, was er koek en zopie en werd er kort stilgestaan bij de verschillen en overeenkomsten van de verenigingen.
Daarna werd er geschaakt en en gebierd. De zeer sportieve en gemoedelijke wedstrijd werd door DSC-6 met een puntje verschil gewonnen, maar dat was eigenlijk niet van belang. Zoals altijd was het nog lang gezellig aan de bar.

This post has been edited 1 time(s), it was last edited by Untagonklik on 12-12-2019 at 01:46.

11-12-2019 15:32 Rene Poots is offline Send an Email to Rene Poots Search for Posts by Rene Poots Add Rene Poots to your Buddy List
Martin Martin is a Male
Penningmeester


geregistreerd: 17-03-2003
aantal berichten: 2225

Post Reply with Quote Edit/Delete Post Report Post to a Moderator       IP Information Go to the top of this page

Leuk initiatief!

14-12-2019 00:50 Martin is offline Send an Email to Martin Search for Posts by Martin Add Martin to your Buddy List
Tjerk Tjerk is a Male
Oud-DSCer
geregistreerd: 01-03-2017
aantal berichten: 216

Post Reply with Quote Edit/Delete Post Report Post to a Moderator       IP Information Go to the top of this page

Super leuk en fantastisch geregeld, vooral door Herman en René! En natuurlijk een zeer bijzondere ontmoeting voor mij persoonlijk. Ik heb genoten!

Verslag van mijn vader:


Quote

Lisse 11-12-2019


Op maandag 9 december waren wij, DeZwartePion B, uitgenodigd in Delft door DSC6 om een vriendschappelijke wedstrijd te spelen. Het idee ontstond op Tjerk’s verjaardag in juni. Tjerk speelt voor zowel DSC6 als DZP A. In DZP B speelt ondergetekende, de vader van Tjerk.

Het zoeken van een parkeerplaats had even wat ‘wielen’ in de aarde maar iets na achten konden we ons melden in de kleine zaal in het denksportcentrum. De ontvangst was allerhartelijkst met koffie, koek en chocolade. Er volgden toespraakjes van Tjerk en Herman waarbij wij een schitterend vaantje kregen uitgereikt. Gelukkig waren we niet met lege handen gekomen en deelden DZP-sleutelhangertjes uit aan iedere DSC-er.

De tegenstanders werden gekoppeld en we speelden onderling twee partijen met 35 min.p.p.p.p. De eerste ronde ging naar DSC met 5-3, de tweede ronde met 4˝-3˝ naar DZP.

Tussen de rondes was er een korte pauze met prima versnaperingen en gezellig gekeuvel tussen alle deelnemers. Na het opmaken van de eindstand werd er door sommigen nog een partijtje snelschaak gedaan en nagepraat. Rond kwart over elf namen we afscheid na een zeer geslaagde avond die vast een vervolg gaat krijgen.

DSC6, van harte bedankt voor de fantastische avond. We werden heel gastvrij ontvangen. Petje af voor de organisatie.


Adri Albregtse

__________________
Erro ergo sum.

19-12-2019 19:44 Tjerk is offline Send an Email to Tjerk Search for Posts by Tjerk Add Tjerk to your Buddy List
Sander Sander is a Male
DSC-forummeester


geregistreerd: 23-01-2002
aantal berichten: 899

Thumb Up! Post Reply with Quote Edit/Delete Post Report Post to a Moderator       IP Information Go to the top of this page

Zappa Halleluja

__________________
Start the clock and keep it running
It's the one to beat
I'm not in danger
I'm the danger now

19-12-2019 23:47 Sander is offline Send an Email to Sander Homepage of Sander Search for Posts by Sander Add Sander to your Buddy List
 
Plaats Nieuw Onderwerp Post Reply
Go to:

Powered by Burning Board Lite 1.0.1 © 2001-2004 WoltLab GmbH Nedstat Basic - Gratis web site statistieken. Eigen homepage website teller