Delfts Schaakforum DSC Forum Algemeen [DSC] Waar moet het bij de gemeenteraadsverkiezingen volgens jou vooral over gaan? Laat je stem horen!
print pagina | stuur door | voeg onderwerp toe aan favorieten
Plaats Nieuw Onderwerp Post Reply
Author
Post vorig onderwerp | volgend onderwerp
Ted Ted is a Male
dsc voorzitter


geregistreerd: 19-12-2002
aantal berichten: 926

Waar moet het bij de gemeenteraadsverkiezingen volgens jou vooral over gaan? Laat je stem horen! Post Reply with Quote Edit/Delete Post Report Post to a Moderator       IP Information Go to the top of this page

Waar moet het bij de gemeenteraadsverkiezingen volgens jou vooral over gaan? Laat je stem horen!

Bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart bepalen we met zn allen wie het de komende vier jaar voor het zeggen krijgt in de gemeenteraad. Nou ja, met zn allen? Bij de verkiezingen van 2010 en 2014 kwam nog geen 54% van de kiesgerechtigden stemmen. Wij willen je uitdagen dit jaar actiever mee te doen, ook in de komende weken al. Door mee te beslissen welke onderwerpen volgens jou de aandacht verdienen van de lokale politici!

Stadsradio Delft zoekt de inbreng van sporters en sportbestuurders .
Waar moet het volgens jou vooral over gaan bij de verkiezingen? Wat moet een politieke partij in Delft aanpakken om jouw stem te krijgen? Meldt in het formulier hieronder wat jj belangrijk vindt. Stel een vraag over een onderwerp dat je aan het hart gaat. Misschien maakt Stadsradio Delft er samen met jou een reportage over. Waarin je mogelijk zelf de gelegenheid krijgt om de politici je vraag voor te leggen.
De gemeenten hebben de afgelopen jaren heel wat taken overgenomen van het Rijk, op het gebied van de jeugdzorg, de WMO, werk, inkomen en participatie. Je vraag zou daarover kunnen gaan, maar is er iets anders dat je bezighoudt? Schroom niet!
Omdat journalisten niet alleen willen roepen maar ook willen luisteren, vragen ze hieronder jullie inbreng. Zodat het bij de verkiezingen ook kan gaan over wat jullie echt belangrijk vinden.

Dit is de embedcode voor het vragenformulier.
https://modules.wearehearken.com/omroep-west/embed/549/share

Veel succes en bedankt voor de medewerking.

Ter informatie: deze mail is hier geplaatst op verzoek van de Sportraad Delft, waarin de meeste sportverenigingen van Delft zijn aangesloten (waaronder uiteraard DSC).
(Namens het bestuur, Ted Barendse, voorzitter)

__________________
"Lord, save us from the people that think they have all the answers, for they know not the questions."

This post has been edited 3 time(s), it was last edited by Ted on 15-02-2018 at 11:07.

13-02-2018 11:02 Ted is offline Send an Email to Ted Search for Posts by Ted Add Ted to your Buddy List
 
Plaats Nieuw Onderwerp Post Reply
Go to:

Powered by Burning Board Lite 1.0.1 2001-2004 WoltLab GmbH Nedstat Basic - Gratis web site statistieken. Eigen homepage website teller