Delfts Schaakforum » DSC Forum » Algemeen [DSC] » DSC t/m 9 november voor senioren gesloten!
print pagina | stuur door | voeg onderwerp toe aan favorieten
Plaats Nieuw Onderwerp Post Reply
Author
Post « vorig onderwerp | volgend onderwerp »
Ted Ted is a Male
dsc voorzitter


geregistreerd: 19-12-2002
aantal berichten: 931

DSC t/m 9 november voor senioren gesloten! Post Reply with Quote Edit/Delete Post Report Post to a Moderator       IP Information Go to the top of this page

Zoals bekend zijn er afgelopen week flink wat ontwikkelingen geweest op het gebied van Corona. Zo werden afgelopen dinsdag nationaal strengere maatregelen afgekondigd.
Een later kwam de HSB met het bericht dat de HSB-competitie voorlopig wordt opgeschort.
Weer een dag later stuurde de KNSB een mailing met hetzelfde bericht v.w.b. de KNSB-competitie (die zaterdag 31 oktober zou beginnen), en stelde ook nog scherpere eisen aan voor het spelen van interne competitie. Ik stuur dat protocol hierbij mee (zie bijlage).

Gezien het feit dat we in een gebied zitten met relatief veel (nieuwe) besmettingen, er een nieuwe regel is m.b.t. het zelf meebrengen van consumpties, er een onderzoek wordt gedaan naar de ventilatie in ons Denksportcentrum, en er geen duidelijkheid is over de noodzaak tot het gebruik van mondkapjes heeft het bestuur vandaag het volgende besloten:

De clubavond voor senioren is de komende 4 weken gesloten (t/m 9 november dus), de interne competitie wordt dus opgeschort.

We wachten de ontwikkelingen m.b.t. Corona af, en houden uiteraard alle berichtgeving van nationale overheid, en KNSB en HSB scherp in de gaten.
Van nieuwe ontwikkelingen houden we iedereen uiteraard direct op de hoogte.


Bovenstaande betekent gelukkig niet dat er niet geschaakt kan worden! Er worden met grote regelmaat d.m.v. Lichess digitale snel- en rapid-toernooien van DSC gehouden.
Sinds vanavond wordt er elke zondag ook weer gesnelschaakt in de zogenaamde ‘Teambattle’, waarin DSC-ers het opnemen tegen spelers van andere clubs.
Houdt onze website en onze mailings hierover in de gaten.


Mag ik iedereen namens het bestuur een goede gezondheid wensen, en goede schaakweken?
Hopelijk tot snel!


Met vriendelijke groet,
Ted Barendse (voorzitter DSC)

__________________
"Lord, save us from the people that think they have all the answers, for they know not the questions."

18-10-2020 21:05 Ted is offline Send an Email to Ted Search for Posts by Ted Add Ted to your Buddy List
 
Plaats Nieuw Onderwerp Post Reply
Go to:

Powered by Burning Board Lite 1.0.1 © 2001-2004 WoltLab GmbH Nedstat Basic - Gratis web site statistieken. Eigen homepage website teller