Druivenschaak toernooi

2006

Het druivenschaaktoernooi van 2006 kende een zestal Delftse deelnemers. Drie van hen wonnen hun groep, hetgeen een uitstekend resultaat kan worden genoemd.

In groep 5 won Arno Wiersma alle drie zijn partijen. In groep 10 speelde Gerrit Bussmann een uitstekend toernooi. Hij won twee maal en speelde remise tegen Promethaan Lieuwe Boskma. Beide spelers kwamen daarmee op 2½ uit 3, maar de loting bepaalde dat Gerrit de groep won. Adriaan ter Mors debuteerde op het druivenschaaktoernooi met groepswinst. Met 2½ uit 3 bleef hij de concurrentie een half punt voor.

Koert ter Veen deed het in groep 4 wat minder goed. Hij speelde attractieve partijen, maar verloor ze alle drie. Simon Broos behaalde in groep 6 anderhalve punt en werd daarmee derde. En de laatste DSC-er, Leo Zuijdgeest, behaalde in groep 20 een score van 1 uit 3. Hij werd op loting laatste in zijn groep.

Vier van de DSC-ers vormden samen een team in de teamcompetitie. Helaas zaten twee van de drie groepswinnaars niet in dit team, dat onderin de middenmoot eindigde.

de Delftsche SchaakClub
de grootste, actiefste en gezelligste schaakclub van Delft

jeugd [ma 18:30-20:00]
Er is op 5 niveau's schaaktraining. Daar­na is er competitie, of een van de vele andere activiteiten.

senioren [ma 19:45-01:00]
De grote interne competitie heeft schakers van elk niveau. Ook zijn er veel andere activiteiten.

copyright
© 2002-1200 Delftsche SchaakClub

powered by
WoltLab GbR, Tjip BV & 2B Insite

software
FirstClassWebsite v1.6.1124.1
DSS v2.9.0701.1
WoltLab Burning Board
GNU WebChess

statistieken
Nedstat Basic  nedstat

disclaimer, privacy politiek, sitemap