Delftse SchaakSite - Toornooien

Henk Stipdonk en Gert Legemaat rollen als Oliebollenkampioenen het nieuwe jaar in

Het was leuk om elkaar weer eens te zien, weliswaar achter de webcam, tijdens de goed bezochte nieuwjaarstoost via Zoom die werd uitgebracht door voorzitter Ted Barendse. Aansluitend volgden twee Oliebollentoernooien.

Gert Legemaat blitzende Oliebol van DSC
Bij de blitz-versie was Joost Michielsen helaas iets te laat, waardoor hij in ronde 1 een bye kreeg die een halve punt waard was. Gert Legemaat won alle partijen en hield Joost van zich af door hem in hun onderlinge partij op remise te houden. Toen het toernooi na de zesde ronde abrupt tot een einde kwam omdat er geen indeling meer mogelijk was, betekende dit een eerste plaats voor Gert met 5 uit 6, gevolgd door Joost met 5 uit 6 en derde werd Jouke van Gosliga met 4 uit 6. De volledige eindstand is te vinden op https://lichess.org/swiss/SmmpRKqM.

Henk Stipdonk rappe Oliebol van DSC
De rapid-versie kon gelukkig wel volledig uitgespeeld worden. Henk Stipdonk kwam ook te laat binnen voor ronde 1, maar scoorde drie overwinningen op rij, waardoor hij met 3 uit 4 de laatste ronde inging. Sander van Gennip (Molurus) en Ed Eveleens hadden op dat moment 3 uit 4. Sander was namelijk verslagen door Ed, die op zijn beurt weer verloren had van Henk Stipdonk. Victor van der Kloet stond op 2 uit 4 en deed dus ook nog mee voor de podiumplaatsen. De laatste ronde beloofde dus een spannende te worden met Henk - Sander en Ed - Victor op het programma. Victor won knap van Ed en werd daarmee derde. Henk hield Sander op remise en stelde zijn titel rappe Oliebol van DSC daarmee veilig. De volledige eindstand is te vinden op https://lichess.org/swiss/z8YhxBLt.

er zijn geen reacties: reageer
de Delftsche SchaakClub
de grootste, actiefste en gezelligste schaakclub van Delft

jeugd [ma 18:30-20:00]
Er is op 5 niveau's schaaktraining. Daar­na is er competitie, of een van de vele andere activiteiten.

senioren [ma 19:45-01:00]
De grote interne competitie heeft schakers van elk niveau. Ook zijn er veel andere activiteiten.

copyright
© 2002-9600 Delftsche SchaakClub

powered by
WoltLab GbR, Tjip BV & 2B Insite

software
FirstClassWebsite v1.6.1124.1
DSS v2.9.0701.1
WoltLab Burning Board
GNU WebChess

statistieken
Nedstat Basic  nedstat

disclaimer, privacy politiek, sitemap