Delftse SchaakSite - eigendom van de Delftsche SchaakClub

DSC11 speelt gelijk tegen WSC 7

Op maandagavond 8 februari speelde het elfde de thuiswedstrijd tegen WSC7. Het was een puzzel om de jeugdleden bij elkaar te krijgen maar op een na lukte dat. Dus ikzelf nam ook plaats achter de stukken op bord 1.

Ik dacht dat ikzelf een snelle partij had want binnen 17 zetten was het over en hield mijn tegenstander het voor gezien maar Iljo Boels die al een beetje te laat was, had een mindere avond en stond pardoes mat op h7.

Achter mij op borden 5 en 6 bij Lucas Senden en Chngji Zhao ging het ook iets te snel en binnen no time stonden we met 1-3 acher. Alleen Maks Katsarov en Aram Hassan waren nog bezig.

Bij Maks ging het redelijk,. Zwart had een gevaarlijke pion op b2 maar Maks had een mooie aanval. Een paar keer de geforceerde mat in 2 gemist, wist Maks het uiteindelijk toch to mat te brengen. Zijn tegenstander vroeg zich waarom Maks de klok stilzette en wilde het niet geloven dat hij mat stond maar zag dat toch vrij snel.

Op bord 2 had Aram een lastige partij tegen een blinde schaker. Aram offerde een toren op h6 en het leek daarop dat hij die aanval tot een succes kon doorzetten. Groot was mijn verbazing dat hij niet verder ging. Daarna ontstond er een spektakel van een foutenfestival wederzijds en uiteindelijk wist Aram toch aan het langste eind te trekken en won door een dubbele aanval pion op dame en koning.

Dus zo heeft het elfde een puntje gesnoept.

Op 1 maart speelt het elfde een uitwedstrijd tegen Zoetermeer. ik heb al drie spelers maar wie van de jeugd meld zich aan?

er zijn geen reacties: reageer
de Delftsche SchaakClub
de grootste, actiefste en gezelligste schaakclub van Delft

jeugd [ma 18:30-20:00]
Er is op 5 niveau's schaaktraining. Daar­na is er competitie, of een van de vele andere activiteiten.

senioren [ma 19:45-01:00]
De grote interne competitie heeft schakers van elk niveau. Ook zijn er veel andere activiteiten.

copyright
© 2002-9600 Delftsche SchaakClub

powered by
WoltLab GbR, Tjip BV & 2B Insite

software
FirstClassWebsite v1.6.1124.1
DSS v2.9.0701.1
WoltLab Burning Board
GNU WebChess

statistieken
Nedstat Basic  nedstat

disclaimer, privacy politiek, sitemap