Delftse SchaakSite - eigendom van de Delftsche SchaakClub

Corniel Nobel benoemd tot lid van verdienste

Op de Algemene Ledenvergadering is Corniel Nobel onder groot applaus benoemd tot lid van verdienste. Corniel is al vele jaren actief voor DSC, zowel met zaken voor als achter de schermen.

Corniel is aan het einde van de vorige eeuw lid geworden van DSC. Al snel werd hij actief, in eerste instantie voor de website en het clubblad. Het AxiomA was een begrip binnen DSC, en werd in 2004 door de KNSB uitgeroepen tot beste clubblad van Nederland. Als een van de redacteuren heeft Corniel daar een grote bijdrage aan geleverd. De website in zijn huidige vorm is door Corniel opgezet. En nog steeds verzorgt hij achter de schermen de technische zaken voor de website en het forum.

Corniels bezigheden beperkten zich echter niet tot deze zaken. Corniel is al vele jaren lid van de activiteitencommissie. Sinds enige jaren vertegenwoordigt hij die commissie ook in het bestuur. Van vele activiteiten zijn affiches, flyers, bierviltjes, toernooiboekjes, en andere pr van zijn hand. En mocht u de komende weken een drankje aan de bar afrekenen met een consumptiebon, dan kunt u nu wel raden van wiens hand het ontwerp van deze bonnen is.

Hij is ook actief betrokken bij de organisatie van toernooien. Het meest daarbij in het oog springend is ons weekendtoernooi, het OGD Prinsenstad-toernooi. Maar ook bij vele andere activiteiten heeft Corniel de handen uit de mouwen gestoken.

Daarnaast is hij een van de arbiters bij de thuiswedstrijden in de HSB-competitie, en is hij verschillende malen teamleider geweest. Ook heeft hij schaakles gegeven op een aantal basisscholen.

Met het benoemen van Corniel tot lid van verdienste wil de club haar dank en waardering uitspreken voor de vele bijdragen die Corniel heeft geleverd aan de vereniging in de afgelopen jaren, en we hopen hij nog vele jaren met plezier actief zal blijven binnen de vereniging.

er is 1 reactie: lees | reageer
de Delftsche SchaakClub
de grootste, actiefste en gezelligste schaakclub van Delft

jeugd [ma 18:30-20:00]
Er is op 5 niveau's schaaktraining. Daar­na is er competitie, of een van de vele andere activiteiten.

senioren [ma 19:45-01:00]
De grote interne competitie heeft schakers van elk niveau. Ook zijn er veel andere activiteiten.

copyright
© 2002-2021 Delftsche SchaakClub

powered by
WoltLab GbR, Tjip BV & 2B Insite

software
FirstClassWebsite v1.6.1124.1
DSS v2.9.0701.1
WoltLab Burning Board
GNU WebChess

statistieken
Nedstat Basic  nedstat

disclaimer, privacy politiek, sitemap