Delftse SchaakSite - eigendom van de Delftsche SchaakClub

Widar wint basisschool schaaktoernooi

Nadat Pijnacker twee jaar achtereen de wisselbeker mee naar huis nam, is dit jaar de eerste prijs weer in Delft gevallen. De vier teamspelers van de Vrije School Widar wonnen in een bloedstollende finale tegen de Bonte Tol uit Pijnacker met 2,5 tegen 1,5.
Verrassend goed kwam een combinatieteam van de Max Havelaar en de Oosterpoortschool uit de bus. Zij werden derde, met evenveel punten als de Bonte Tol, maar 1 gewonnen wedstrijd minder.
De Eglantier wist de meeste spelers op de been te brengen: maar liefst 9 spelers hadden zich aangemeld, maar helaas werden er twee ziek. Maar Jaron de Rover van de Max wilde wel invallen bij hen en wist de meeste potjes te winnen. Volgende keer zal de Max hem niet meer uitlenen waarschijnlijk. Het meest herkenbare team vandaag was de St Joseph: het rode leger wist een mooie 5e plaats te bereiken.
In maart organiseert de Delftse Schaak Club weer een toernooi voor basisschoolleerlingen, maar dan individueel. Wie graag basisschoolkampioen van Delft en omgeving wil worden of het gewoon leuk vindt om een aantal potjes te schaken tegen leeftijdsgenoten, kan zich alvast melden bij delftschoolschaken@gmail.com.

Verslag: Maarten Vos

er is 1 reactie: lees | reageer
de Delftsche SchaakClub
de grootste, actiefste en gezelligste schaakclub van Delft

jeugd [ma 18:30-20:00]
Er is op 5 niveau's schaaktraining. Daar­na is er competitie, of een van de vele andere activiteiten.

senioren [ma 19:45-01:00]
De grote interne competitie heeft schakers van elk niveau. Ook zijn er veel andere activiteiten.

copyright
© 2002-2022 Delftsche SchaakClub

powered by
WoltLab GbR, Tjip BV & 2B Insite

software
FirstClassWebsite v1.6.1124.1
DSS v2.9.0701.1
WoltLab Burning Board
GNU WebChess

statistieken
Nedstat Basic  nedstat

disclaimer, privacy politiek, sitemap