Delftse SchaakSite - eigendom van de Delftsche SchaakClub

Start Groene Hart Jeugdcup

Vrijdag 28 september ging de Groene Hart Jeugdcup weer van start, een jeugschaakevenement dat wordt georganiseerd door vereniging 3-Torens uit Berkel en Rodenrijs. De wedstrijden worden gespeeld met viertallen, ingedeeld in poules van elk vier teams, met drie speelronden per avond, en over zeven (vrijdag)avonden, telkens zo gemiddeld eens per maand. Na elke avond kan een team promoveren of degraderen naar een hogere danwel lagere poule. In totaal doen dit seizoen 28 teams mee, van 14 verschillende verenigingen uit de (wijde) regio Rotterdam. DSC doet al weer voor het vierde jaar mee, evenals vorige keer met twee teams.
Voor de startavond, die gewoontegetrouw in Spijkenisse werd gehouden, was het eerste team (Jason van Oudheusden, Teun van der Klugt, Roel Vos en Sam van Dongen) in de hoogste en dus zwaarste poule ingedeeld. Ze kwamen daar tegen de sterkste teams van de competitie nauwelijks tot scoren. Alleen Sam wist nog anderhalf bordpunt binnen te halen. DSC werd zo vierde in de poule, en zakt daarmee naar de tweede poule voor de volgende ronde.
DSC2 (Ilse Geene, Twan Beekman, Niels Jansen en Iljo Boels) had in Poule 3A meer succes: ze bereikten met een score van 6,5 uit 12 de tweede plaats en handhaven zich daarmee in de poule. Topscorer was Ilse, die al haar wedstrijden won.

er zijn geen reacties: reageer
de Delftsche SchaakClub
de grootste, actiefste en gezelligste schaakclub van Delft

jeugd [ma 18:30-20:00]
Er is op 5 niveau's schaaktraining. Daar­na is er competitie, of een van de vele andere activiteiten.

senioren [ma 19:45-01:00]
De grote interne competitie heeft schakers van elk niveau. Ook zijn er veel andere activiteiten.

copyright
© 2002-2021 Delftsche SchaakClub

powered by
WoltLab GbR, Tjip BV & 2B Insite

software
FirstClassWebsite v1.6.1124.1
DSS v2.9.0701.1
WoltLab Burning Board
GNU WebChess

statistieken
Nedstat Basic  nedstat

disclaimer, privacy politiek, sitemap