Delftse SchaakSite - eigendom van de Delftsche SchaakClub

DSC benoemt vier leden tot lid van verdienste

Op de eerste clubavond in 2006 werden 4 leden van de Delftsche SchaakClub benoemd tot lid van verdienste. Gerard Bilars, Jan den Brok, Willem Wortel en Leo Zuijdgeest hebben zich jaren lang en op buitengewone wijze ingezet voor de club. Zij ontvingen onder applaus van de aanwezigen uit handen van de voorzitter een oorkonde.

Gerard Bilars is al vele jaren actief bij de jeugdafdeling van DSC. Momenteel als jeugdtrainer, maar hij heeft ook jaren in het bestuur gezeten als jeugdcommissaris. Ook heeft hij binnen het bestuur van DSC de rol van secretaris vervuld.

Jan den Brok is vele jaren betrokken geweest bij de jeugdafdeling van DSC. Tot enkele jaren geleden was hij de voorzitter van DSC, in de periode dat de club de overstap maakte van Delftstede naar het huidige denksportcentrum.

Willem Wortel is tot dit jaar jarenlang jeugdtrainer geweest. Als niet-lid heeft hij jarenlang de functie van jeugdcommissaris op zich genomen. Ook is hij al jaren verantwoordelijk voor de organisatie van een Grand Prix in Delft.

Leo Zuijdgeest draagt al vele jaren zorg voor het klaarzetten en opruimen van het materiaal op de clubavond. Hij is als een van de eersten aanwezig op de club, en gaat als een van de laatsten naar huis. Ook bij activiteiten op andere dagen is hij vaak aanwezig ter ondersteuning.

er zijn 2 reacties: lees | reageer
de Delftsche SchaakClub
de grootste, actiefste en gezelligste schaakclub van Delft

jeugd [ma 18:30-20:00]
Er is op 5 niveau's schaaktraining. Daar­na is er competitie, of een van de vele andere activiteiten.

senioren [ma 19:45-01:00]
De grote interne competitie heeft schakers van elk niveau. Ook zijn er veel andere activiteiten.

copyright
© 2002-2022 Delftsche SchaakClub

powered by
WoltLab GbR, Tjip BV & 2B Insite

software
FirstClassWebsite v1.6.1124.1
DSS v2.9.0701.1
WoltLab Burning Board
GNU WebChess

statistieken
Nedstat Basic  nedstat

disclaimer, privacy politiek, sitemap