Delftse SchaakSite

Edwin van Haastert en Sven Bakker winnaars Casema Kroeglopertoernooi

Zondag 30 mei organiseerde de Delftsche SchaakClub in samenwerking met Casema en de Delftse horeca het eerste Casema Kroeglopertoernooi.

Zo'n 40 teams waren op deze eerste editie af gekomen, en begonnen aan een 7-rondige schaaktocht door het gezellige centrum van Delft. Na een kort welkomswoord werden de teams om 11 uur op pad gestuurd, om rond half zeven weer terug te keren naar het denksportcentrum, alwaar de balans kon worden opgemaakt.

Tekenend voor het toernooi was dat de beslissende uitslag pas als een van de laatste uitslagen door de spelers in het denksportcentrum werd gemeld. Het was blijkbaar wel gezellig in het cafť. Het duel tussen Edwin van Haastert/Sven Bakker en Jan-Willem de Jong/Timon van Dijk was in 1-1 geŽindigd. Het was het eerste puntverlies van Van Haastert en Bakker, en ze behielden daarmee hun matchpunt voorsprong op De Jong en Van Dijk die tweede werden.

Het gelegenheidskoppel Oscar van Veen/Mildo van Staden legde beslag op de derde plek. Het team was slechts enkele minuten voor aanvang van het toernooi ontstaan, maar het bleek een gouden greep! Ze behaalden uiteindelijk 11 matchpunten en 11 bordpunten, en bleven een drietal concurrenten daarmee een half bordpuntje voor.

Na afloop van de prijsuitreiking at het grootse deel van de deelnemers mee met het warm buffet dat klaarstond. Met een biertje erbij en erna bleef het nog lang gezellig in het denksportcentrum.

De eindstand is via de onderstaande link te bekijken:
Eindstand Casema Kroeglopertoernooi 2004.

er zijn geen reacties: reageer
de Delftsche SchaakClub
de grootste, actiefste en gezelligste schaakclub van Delft

jeugd [ma 18:30-20:00]
Er is op 5 niveau's schaaktraining. Daar­na is er competitie, of een van de vele andere activiteiten.

senioren [ma 19:45-01:00]
De grote interne competitie heeft schakers van elk niveau. Ook zijn er veel andere activiteiten.

copyright
© 2002-2021 Delftsche SchaakClub

powered by
WoltLab GbR, Tjip BV & 2B Insite

software
FirstClassWebsite v1.6.1124.1
DSS v2.9.0701.1
WoltLab Burning Board
GNU WebChess

statistieken
Nedstat Basic  nedstat

disclaimer, privacy politiek, sitemap