Delftse SchaakSite

Henrik Tamerus benoemd tot lid van verdienste

Henrik Tamerus is tijdens de ALV van 29 augustus 2022 met algemene stemmen benoemd tot lid van verdienste. Henrik is op zijn minst sinds het seizoen 2008-09 extern wedstrijdleider van de
club. Vanaf dat jaar is hij binnen de club aanspreekpunt op het gebied van externe competitie, t/m 2017-18 zowel voor de landelijke als de regionale competitie, daarna voor de landelijke competitie. Lang voordat het seizoen begint is Henrik al druk bezig met de puzzel wie extern wilt spelen, wie in welk team thuishoort, wie er geschikt is als teamcaptain en in welke klasse de teams ingeschreven moeten worden. Voor een grote vereniging als DSC, en helemaal met de turbulente afgelopen jaren, is alleen dat al een ware uitdaging. Tijdens het seizoen onderhoudt Henrik contact met de teamcaptains, de landelijke bond, helpt met het vinden van invallers, en draagt mede zorg dat elk team zo sterk mogelijk aan de start van elke wedstrijd kan verschijnen. Na afloop van het seizoen schrijft hij bovendien nog een uitgebreid verslag t.b.v. het Jaarverslag van de club. Henrik is de spil in de organisatie van de KNSB competitie binnen DSC en dankzij hem kunnen DSC-ers al meer dan een decennium zorgeloos plezier hebben van de KNSB wedstrijden. Alleen al voor die rol, en de ontzettende hoeveelheid tijd die dat hem kost, zou Henrik een lidmaatschap van verdienste ruim verdienen.

Henrik krijgt uit handen van Ted een presentje voor zijn benoeming - Herman Zonderland
Henrik krijgt uit handen van Ted een presentje voor zijn benoeming - Herman ZonderlandMaar daarnaast danken we één van de meest succesvolle toernooien van DSC, het Kroeglopertoernooi ook aan Henrik. Wat onder zijn leiding als gezelligheidstoernooi met 8 kroegen begon is inmiddels uitgegroeid tot het grootste toernooi van DSC met bijna 200 deelnemers en meer dan 20 deelnemende Delftse horecabedrijven. Ook met zijn nieuwe vaderschap en zijn drukke baan vindt Henrik nog steeds tijd om zich onvermoeid in te blijven zetten voor de club. Kort gezegd is deze benoeming meer dan verdiend. Gefeliciteerd Henrik!

er zijn geen reacties: reageer
de Delftsche SchaakClub
de grootste, actiefste en gezelligste schaakclub van Delft

jeugd [ma 18:30-20:00]
Er is op 5 niveau's schaaktraining. Daar­na is er competitie, of een van de vele andere activiteiten.

senioren [ma 19:45-01:00]
De grote interne competitie heeft schakers van elk niveau. Ook zijn er veel andere activiteiten.

copyright
© 2002-2022 Delftsche SchaakClub

powered by
WoltLab GbR, Tjip BV & 2B Insite

software
FirstClassWebsite v1.6.1124.1
DSS v2.9.0701.1
WoltLab Burning Board
GNU WebChess

statistieken
Nedstat Basic  nedstat

disclaimer, privacy politiek, sitemap