Delftse SchaakSite

Gerard Bilars benoemd tot erelid van DSC

Het was een bijzondere algemene ledenvergadering op maandag 27 augustus 2018. Want op deze avond werd de Delftse Schaakclub een erelid rijker! Het bestuursvoorstel om Gerard Bilars tot erelid te benoemen werd door de algemene ledenvergadering unaniem en met groot applaus begroet.

Een vergulde Gerard samen met zijn echtgenote Regina
Een vergulde Gerard samen met zijn echtgenote Regina

Het erelidmaatschap is de hoogste waardering die een vereniging aan een lid kan toekennen. Bestuur en leden zijn van mening dat Gerard deze onderscheiding meer dan verdient vanwege zijn bijzondere inzet voor de club.

Want Gerard (in 1978 lid van DSC geworden) was van 1980 tot 1989 secretaris, en van 1999 tot 2002 jeugdleider. Het is ook niet voor niets dat Gerard al in 2006 werd benoemd tot lid van verdienste van de club. Daarna bekleedde hij van 2010 tot 2017 voor een tweede keer de functie van secretaris, (en was dus totaal 19 jaar DSC-bestuurder).

Maar dat is nog niet alles: Gerard is ook actief (geweest en nog steeds) op andere schaakfronten: vele tientallen jaren als jeugdtrainer van de club, als contactpersoon voor scholen en schoolschaaktrainer, als HSB-examenco÷rdinator, en als seniortrainer van de club.

Bij zijn benoeming kreeg Gerard uiteraard een aantal passende cadeaus, waaronder een fraai schaakspel, zijn vrouw Regina een bos bloemen en samen kregen ze een dinerbon.

Gerard had deze voordracht totaal niet zien aankomen, was zichtbaar en hoorbaar ontroerd, en bedankte de aanwezigen van harte.

Foto’s
facebook.com

er zijn 5 reacties: lees | reageer
Open Prometheus Kampioenschap

Prinsenstad-toernooi

Delfts Kroegloper-toernooi

de Delftsche SchaakClub
de grootste, actiefste en gezelligste schaakclub van Delft

jeugd [ma 18:30-20:00]
Er is op 5 niveau's schaaktraining. Daar­na is er competitie, of een van de vele andere activiteiten.

senioren [ma 19:45-01:00]
De grote interne competitie heeft schakers van elk niveau. Ook zijn er veel andere activiteiten.

copyright
© 2002-2019 Delftsche SchaakClub

powered by
WoltLab GbR, Tjip BV & 2B Insite

software
FirstClassWebsite v1.6.1124.1
DSS v2.9.0701.1
WoltLab Burning Board
GNU WebChess

statistieken
Nedstat Basic  nedstat

disclaimer, privacy politiek, sitemap