Delftse SchaakSite

DSC6 verplettert Heaghe Ooievaar 4

Met maarliefst 8-0 heeft DSC6 het vierde van Haeghe Ooievaar verslagen. Een overwinning waarmee het zesde haar leiddende positie maar eens dik onderstreepte.

Nadat Corniel vorige week in de vooruitgespeelde partij de stand op 1-0 had gezet, was het nu de beurt aan de overige teamleden. En dat dezen ze.

Alleen Johan liet zich in het begin nog bijna foppen door een niet correct Lxf7, dat na zijn verdediging opeens een zeer goede zet bleek. Toch wist Johan zich te bevrijden en toen hij ook nog een stuk won was het gedaan met de koopman.

Arnoud speelde na eigen zeggen niet heel gelukkig in het begin, maar maakte dat goed door op sublieme wijze te winnen. Martin kwam net als Arnoud niet geheel vlekkenloos uit de opening maar trok in het middenspel de partij naar zich toe. Het slotaccoord waarbij hij een kwaliteit gaf en een dame in liet staan was lovenswaardig.

Zowel Mark als Olivier kenden geen enkel probleem tijdens hun partij. Vanaf het begin hadden ze innitiatief en dat buitten ze beiden uit. Mark op de damevleugel, Olivier op de koningsvleugel. Het resultaat was het zelfde.

Diederik en Roelof kozen voor de technische aanpak en wonnen beiden geruisloos, maar doeltreffend en effectief. 8-0 dus. Laat DCSV gewaarschuwd zijn.

er zijn 9 reacties: lees | reageer
de Delftsche SchaakClub
de grootste, actiefste en gezelligste schaakclub van Delft

jeugd [ma 18:30-20:00]
Er is op 5 niveau's schaaktraining. Daar­na is er competitie, of een van de vele andere activiteiten.

senioren [ma 19:45-01:00]
De grote interne competitie heeft schakers van elk niveau. Ook zijn er veel andere activiteiten.

copyright
© 2002-7200 Delftsche SchaakClub

powered by
WoltLab GbR, Tjip BV & 2B Insite

software
FirstClassWebsite v1.6.1124.1
DSS v2.9.0701.1
WoltLab Burning Board
GNU WebChess

statistieken
Nedstat Basic  nedstat

disclaimer, privacy politiek, sitemap