Delftse SchaakSite

DSC7 speelt gelijk tegen Voorburg 1

Welkom in de tweede klasse DSC7 (voorheen DSC8). Het ziet er mooi uit zo op papier, 4-4 in de eerste confrontatie van het seizoen. Maar gezien de persoonlijke resultaten, en het ratingverschil met de tegenstander, hadden we toch de winst moeten pakken.

Echter alleen de onderste borden scoorden gisteravond de volle punten, Lito, Simon en Herman. De stellingen op de borden overziend tijdens de partijen, mogen we hoe dan ook om het resultaat niet rouwig zijn. Hier en daar een gestolen puntje (Lito), een +remise voor de tegenstander van Antoon.

De aankoop in het team van Marco, om op bord 1 te spelen, is er nog niet helemaal uitgekomen, hij verloor helaas. Ook Jan op bord twee gaf zomaar een stuk weg. Alle goede bedoelingen, voorbereidingen, hoogtestages en pre-seizoen toernooien, die de afgelopen periode allemaal gespeeld zijn ter voorbereiding van dit seizoen ten spijt. René heeft zijn goede niveau van afgelopen seizoen ook niet te pakken. Alhoewel, hij speelt goed, mooie partijen, maar trekt gaandeweg toch aan het kortste eind. Wederom had hij aan Jan Nienhuis een geduchte tegenstander.
Mooi was het half puntje dat Edgar tot slot nog binnen sleepte, waardoor de eindstand bepaald werd. Het zag er aanvankelijk niet goed uit, hij stond op verlies, had uiteindelijk een stelling op het bord die met meer tijd heel heel misschien naar winst had kunnen leiden.
Hoe dan ook, op naar 29 oktober, dan gaan we op bezoek bij Promotie 4....ook niet mals.

er zijn 10 reacties: lees | reageer
de Delftsche SchaakClub
de grootste, actiefste en gezelligste schaakclub van Delft

jeugd [ma 18:30-20:00]
Er is op 5 niveau's schaaktraining. Daar­na is er competitie, of een van de vele andere activiteiten.

senioren [ma 19:45-01:00]
De grote interne competitie heeft schakers van elk niveau. Ook zijn er veel andere activiteiten.

copyright
© 2002-2021 Delftsche SchaakClub

powered by
WoltLab GbR, Tjip BV & 2B Insite

software
FirstClassWebsite v1.6.1124.1
DSS v2.9.0701.1
WoltLab Burning Board
GNU WebChess

statistieken
Nedstat Basic  nedstat

disclaimer, privacy politiek, sitemap