Delftse SchaakSite

Erwin l'Ami wint zesde OGD Prinsenstad-toernooi

Erwin l'Ami heeft de zesde editie van het OGD Prinsenstad-toernooi gewonnen. Nadat hij zich in de laatste ronde met grote moeite de Britse grootmeester Stewart Haslinger van het lijf had gehouden, eindigde hij met 5½ uit 6 een vol punt voor zijn achtervolgers. Die achtervolgers deelden met zijn zevenen de tweede plaats: de grootmeesters Jan Smeets, Dimitri Reinderman, Stewart Haslinger en Erik van den Doel, en de meesters Mher Hovhanisian, Bernd Kohlweyer en Fred Slingerland, eindigden allen op 4½ uit 6.

In de B-groep ging de winst naar Alik Tikranian, die net als de winnaar van de A-groep 5½ punt haalde. Laurents van Twillert en Timo Bottema eindigden op een gedeelde tweede plaats.

In de C-groep was André van der Weijde met 5½ uit 6 de sterkste. Hij bleef Arzhang Davazdahemami een half puntje voor. Op een gedeelde derde plaats eindigde het vijftal Wolf Mestrom, Florin Omata, Jan Verheijen, Arie van Heeren en Bilal Yalçin.

Deze zesde editie vond plaats in een nieuwe locatie. Dat leverde voor de organisatie het nodige puzzelen en improviseren op, maar we hopen dat het recordaantal deelnemers dat deze zesde editie bezocht daar weinig van heeft gemerkt.

Op de toernooiwebsite zijn de eindstanden en uitslagen te vinden, alsmede het verslag. Herman Zonderland heeft vele prachtige foto's gemaakt, die op facebook te vinden zijn.

er is 1 reactie: lees | reageer
de Delftsche SchaakClub
de grootste, actiefste en gezelligste schaakclub van Delft

jeugd [ma 18:30-20:00]
Er is op 5 niveau's schaaktraining. Daar­na is er competitie, of een van de vele andere activiteiten.

senioren [ma 19:45-01:00]
De grote interne competitie heeft schakers van elk niveau. Ook zijn er veel andere activiteiten.

copyright
© 2002-2021 Delftsche SchaakClub

powered by
WoltLab GbR, Tjip BV & 2B Insite

software
FirstClassWebsite v1.6.1124.1
DSS v2.9.0701.1
WoltLab Burning Board
GNU WebChess

statistieken
Nedstat Basic  nedstat

disclaimer, privacy politiek, sitemap