Delftse SchaakSite

Maandag eerste trainingsavond senioren

Ook dit jaar organiseert DSC weer schaaktrainingen voor seniorschakers. Ook nu weer op vijf avonden door het seizoen heen, op drie verschillende niveau's, en door drie verschillende trainers.

Trainers
Net als vorig jaar is DSC erin geslaagd een absolute toptrainer vast te leggen voor het trainen van de hoogste groep. Herman Grooten komt dit seizoen uit Eindhoven voor het trainen van schakers van KNSB-niveau. Voor deze groep geldt een ratingondergrens van 1900. Herman rekent er op dat spelers zoveel mogelijk alle avonden aanwezig zijn. Dit in verband met de samenhang van de onderwerpen.

Helaas was Dolf Meijer niet meer beschikbaar, en is er nog geen nieuwe trainer gevonden. Ted Barendse neemt komende maandag deze groep - voor spelers van de hoogste klassen van de HSB - voor zijn rekening.

Net zoals vorig jaar geeft de zeer ervaren Gerard Bilars training op het niveau van stap 3/4.

Agenda
De trainingen worden georganiseerd op de volgende clubavonden:
- maandag 27 oktober,
- maandag 24 november,
- maandag 19 januari,
- maandag 23 februari en
- maandag 29 maart

Informatie
De trainingen duren van 20:15 tot 22:45 uur, met een korte pauze van 21:30 tot 21:45. Deze pauzes moeten voor de verschillende groepen echt exact samenvallen wegens het gebruik van de bar. Iedereen wordt vriendelijk doch uitdrukkelijk verzocht op tijd aanwezig te zijn. Niets is zo vervelend als mensen die tijdens een training binnen komen lopen.

Omdat al onze ruimtes op de genoemde trainingsavonden in gebruik zijn worden op trainingsavonden geen interne of externe partijen gepland, en ook geen andere activiteiten. Er kunnen er dus geen serieuze partijen gespeeld worden. Bovendien wordt de personen die in de barruimte achterblijven vriendelijk doch dringend verzocht stil te zijn, om de trainingen - met name beneden- niet te verstoren.

Heeft u zich als DSC-lid nog niet opgegeven voor de training, dan kan dat bij Arno Wiersma. Overigens is de training - uiteraard tegen betaling - ook door niet-DSC-ers te volgen. Bij Arno Wiersma is hierover meer informatie te verkrijgen, tel: 015-2610887, email: AAWiersma@yahoo.co.uk


er zijn geen reacties: reageer
de Delftsche SchaakClub
de grootste, actiefste en gezelligste schaakclub van Delft

jeugd [ma 18:30-20:00]
Er is op 5 niveau's schaaktraining. Daar­na is er competitie, of een van de vele andere activiteiten.

senioren [ma 19:45-01:00]
De grote interne competitie heeft schakers van elk niveau. Ook zijn er veel andere activiteiten.

copyright
© 2002-7200 Delftsche SchaakClub

powered by
WoltLab GbR, Tjip BV & 2B Insite

software
FirstClassWebsite v1.6.1124.1
DSS v2.9.0701.1
WoltLab Burning Board
GNU WebChess

statistieken
Nedstat Basic  nedstat

disclaimer, privacy politiek, sitemap