Delftse SchaakSite

DSC8 sluit seizoen sfeervol af

Wat nou gedegradeerd! In de traditie van Shaffy’s “Drink, lach, huil (..)” sloot DSC zaterdag (18 juni, red.) het seizoen af met een geweldig mediterraan feestmaal. Als vanouds werd er gelachen, heftig gediscussieerd, gegeten, gedronken en tot laat in de nacht geschaakt. Een extraatje dit jaar was de Champions League finale die heel wat voer voor discussie gaf.

Overvloed aan tapas
Het uitgangspunt dit jaar was mediterraans eten. Ingegeven door een workshop Italiaans koken, die Herman net had gevolgd en natuurlijk Lito, die een Spaanse achtergrond heeft. Er kwam een overvloed aan eten op tafel: een pasta, empanadas, tortilla, een Spaanse groenteschotel, gamba’s, taart, ijs.

Het was te veel om op te krijgen en ontzettend lekker. Tot diep in de nacht werd er, als waren we echte mediterranen, nog gegeten.

Voetbal
Een fantastisch leuke aanvulling op de avond bleek de finale tussen Barcelona en Man. United. Natuurlijk had weer iedereen er het meeste verstand van en gaf de wedstrijd een extra dimensie aan de avond. Herman en Edgar wonnen het poeltje, wat weer eens onderstreepte dat je geen verstand van voetbal hoeft te hebben om de poel te winnen.

Schaken
Het belangrijkste onderdeel, naast de gezellige sfeer, bleef het schaken. Al bij binnenkomst kon er neergestreken worden om met een tegenstander de degens te kruisen. Er werd een halve competitie gespeel van 10 min. p.p.p.p. Simon bleek het helderst met 5½ uit 6.

Een leuk seizoen werd afgesloten. Echt geweldig is er niet gepresteerd (gedegradeerd naar de derde klasse als beste van drie degradanten), maar het doel waarom we met elkaar een team vormen, (gezelligheid en ontspanning) is ruimschoots bereikt.

Zie voor de ruim gevulde dis de volgende link: http://360.io/DwfqU4

er is 1 reactie: lees | reageer
de Delftsche SchaakClub
de grootste, actiefste en gezelligste schaakclub van Delft

jeugd [ma 18:30-20:00]
Er is op 5 niveau's schaaktraining. Daar­na is er competitie, of een van de vele andere activiteiten.

senioren [ma 19:45-01:00]
De grote interne competitie heeft schakers van elk niveau. Ook zijn er veel andere activiteiten.

copyright
© 2002-2021 Delftsche SchaakClub

powered by
WoltLab GbR, Tjip BV & 2B Insite

software
FirstClassWebsite v1.6.1124.1
DSS v2.9.0701.1
WoltLab Burning Board
GNU WebChess

statistieken
Nedstat Basic  nedstat

disclaimer, privacy politiek, sitemap