Delftse SchaakSite

Bestuurswissel en jubileumtaart tijdens 115e ALV

De ALV van 2010 is rustig verlopen. Tijdens deze ALV werden 3 bestuursleden uitgezwaaid: Albert Kemeling (5 jaar penningmeester) Pieter Buzing (3 jaar jeugdleider) en Olivier Marincic (2 jaar secretaris) gaven het stokje door. DSC dankt hen voor de vele inspanningen waarmee zij de vereniging de afgelopen jaren hebben ondersteund. In LuciŽn van de Lisdonk, Coen Leentvaar en Gerard Bilars zijn drie bekwame vervangers gevonden, die door de ALV met applaus werden begroet.

Het nieuwe en oude bestuur gezamelijk achter de bestuurstafel
Het nieuwe en oude bestuur gezamelijk achter de bestuurstafel

Na de prijsuitreiking werd er tijdens de pauze een grote taart aangesneden: DSC bestaat dit seizoen 115 jaar, en dat wordt in het komende seizoen met verschillende activiteiten gevierd. De taart was een smakelijk voorproefje.

Ted Barendse snijdt de jubileumtaart aan
Ted Barendse snijdt de jubileumtaart aan

Na de pauze kwamen de plannen voor het komende seizoen aan bod. Hierbij werd uitgebreid gesproken over de vele activiteiten die DSC organiseert, en het kader dat hiervoor zorgt. DSC is een bijzonder actieve vereniging, maar de uitvoering van de activiteiten rust op een te beperkt aantal schouders. Het is daarom nodig leden actief te vragen kleine taken bij de verschillende activiteiten op zich te nemen, zodat het vaste kader wordt ontlast. Hiertoe wordt al jaren in algemene zin opgeroepen, maar dat levert helaas weinig reacties op.

De waarnemend voorzitter Ted Barendse sloot de vergadering om 22:20 uur, waarna de liefhebbers nog achter het schaakbord kropen. Even zovelen zochten hun heil in de bar, waar met een biertje (of frisje) het aankomende seizoen onder de loep werd genomen.

er is 1 reactie: lees | reageer
de Delftsche SchaakClub
de grootste, actiefste en gezelligste schaakclub van Delft

jeugd [ma 18:30-20:00]
Er is op 5 niveau's schaaktraining. Daar­na is er competitie, of een van de vele andere activiteiten.

senioren [ma 19:45-01:00]
De grote interne competitie heeft schakers van elk niveau. Ook zijn er veel andere activiteiten.

copyright
© 2002-2021 Delftsche SchaakClub

powered by
WoltLab GbR, Tjip BV & 2B Insite

software
FirstClassWebsite v1.6.1124.1
DSS v2.9.0701.1
WoltLab Burning Board
GNU WebChess

statistieken
Nedstat Basic  nedstat

disclaimer, privacy politiek, sitemap