Delftse SchaakSite

Extern seizoen brengt promotie voor DSC6 en DSC8

Kampioenschappen werden er in het seizoen 2008-2009 helaas niet behaald door de DSC-teams. Toch zijn er 2 teams gepromoveerd. DSC6 en DSC8 behaalden in hun klassen een tweede plaats, en dat was voor beide teams voldoende om te promoveren.

DSC8 speelde een heel sterk seizoen wat de tweede plek in de derde klasse A opleverde. Kampioen HSV 2 was een maatje te groot, maar in de overige wedstrijden werd verder slechts een punt verspeeld.

Vanuit de 2 derde klassen promoveren normaal 3 teams om drie degradanten uit de tweede klasse te compenseren. Er was echter ook nog een lege plaats in de tweede klasse, waardoor er 4 teams uit de derde klasse promoveerden. De tweede plek was dus goed voor promotie, wat betekent dat DSC8 voilgend jaar in de tweede klasse mag uitkomen.

DSC6 speelde in de 2e klasse. In deze klasse promoveren de kampioenen van de 3 klassen, maar ook de beste nummer 2. Dit om de 4 degradanten uit de eerste klasse te vervangen. Van de nummers 2 van de verschillende groepen was DSC6 degene die het het best had gedaan, en dus keert het team na een jaar afwezigheid weer terug in de eerste klasse.

er zijn 5 reacties: lees | reageer
de Delftsche SchaakClub
de grootste, actiefste en gezelligste schaakclub van Delft

jeugd [ma 18:30-20:00]
Er is op 5 niveau's schaaktraining. Daar­na is er competitie, of een van de vele andere activiteiten.

senioren [ma 19:45-01:00]
De grote interne competitie heeft schakers van elk niveau. Ook zijn er veel andere activiteiten.

copyright
© 2002-800 Delftsche SchaakClub

powered by
WoltLab GbR, Tjip BV & 2B Insite

software
FirstClassWebsite v1.6.1124.1
DSS v2.9.0701.1
WoltLab Burning Board
GNU WebChess

statistieken
Nedstat Basic  nedstat

disclaimer, privacy politiek, sitemap