Delftse SchaakSite

Jan-Pieter de Vries vierde in B groep open NK

Een grote afvaardiging DSC-ers deed dit jaar mee tijdens het Open NK in dieren. Jan-Pieter de Vries deed het daarbij verre weg het beste, hij werde vierde in zijn groep. De rest viel (licht) tegen.

In de hoofdgroep zakte Ted Barendse door het ijs. Had hij in het voorjaar nog een zeer goed Corus afgeleverd met een TPR van 2300+, nu bleef hij met drie punten en een TPR van 2020, ver achter bij wat we van hem gewend zijn. Bij Leo Hofland was het niet veel beter. Hij had een redelijk goede start, maar scoorde in de laatste vier ronden nog slechts een halfje, en kwam zo op slechts 3½ punt uit.

Joram op den Kelder en Pauline van Nies haalden beide vier punten. Voor Pauline was dat ongeveer gelijk aan de rating, maar ook Joram zal met dit resultaat niet tevreden zijn: een TPR van meer dan 100 punten onder zijn rating was teleurstellend.

In A-groep deed Simon Broos mee. Hij behaalde uiteindelijk 3½ punt en zal daar gezien zijn plaatsing vrede mee kunnen hebben. Hij begon goed, maar drie nederlagen in de 6 t/m 8 ronde koste hem te veel punten voor een goede score. Hij sloot zijn toernooi gelukkig wel winnend af.

Zie ook de draad gedurende het toernooi.

er zijn geen reacties: reageer
de Delftsche SchaakClub
de grootste, actiefste en gezelligste schaakclub van Delft

jeugd [ma 18:30-20:00]
Er is op 5 niveau's schaaktraining. Daar­na is er competitie, of een van de vele andere activiteiten.

senioren [ma 19:45-01:00]
De grote interne competitie heeft schakers van elk niveau. Ook zijn er veel andere activiteiten.

copyright
© 2002-800 Delftsche SchaakClub

powered by
WoltLab GbR, Tjip BV & 2B Insite

software
FirstClassWebsite v1.6.1124.1
DSS v2.9.0701.1
WoltLab Burning Board
GNU WebChess

statistieken
Nedstat Basic  nedstat

disclaimer, privacy politiek, sitemap