Delftse SchaakSite

Alleen DSC-jeugd succesvol tijdens 57e druivenschaaktoernooi

Na de vele goede prestaties van DSC-ers op het druivenschaaktoernooi van de afgelopen jaren, was dit jaar minder succesvol. Van de 10 DSC-ers wist er slechts eentje zijn groep te winnen. Roland ten Have won knap met 2½ uit 3 groep 8. In groep 10 pakte Jan-Pieter de Vries de tweede plek met 1½ uit 3.

De senioren van DSC grossierden in derde en vierde plekken. Alleen Gerrit Bussmann was met zijn tweede plek in groep 14 een uitzondering.

In de hoogste groep werd Arend van Dop met 1 uit 3 derde. Hij speelde twee maal remise, en verloor van de groeps- en toernooiwinnaar Jacob Kort (DD). DD ging er overigens ook met de prijs voor de beste teamprestatie vandoor.

In groep twee behaalde Hora Vlam een soortgelijk resultaat: twee halfjes en een nederlaag. De DSC-ers in groep 3 en groep 4, Koert ter Veen en Arno Wiersma, moesten het elk met slechts een halfje doen.

Simon Broos behaalden in groep 5 weliswaar 50%, maar dat was slechts goed voor een derde plek. Voor Kees Venema in groep 16 was 1 uit 3 eveneens een derde plek waard, en Leo Zuijdgeest werd met 1½ uit 3 ook derde in zijn 25e groep.

er zijn 2 reacties: lees | reageer
de Delftsche SchaakClub
de grootste, actiefste en gezelligste schaakclub van Delft

jeugd [ma 18:30-20:00]
Er is op 5 niveau's schaaktraining. Daar­na is er competitie, of een van de vele andere activiteiten.

senioren [ma 19:45-01:00]
De grote interne competitie heeft schakers van elk niveau. Ook zijn er veel andere activiteiten.

copyright
© 2002-2021 Delftsche SchaakClub

powered by
WoltLab GbR, Tjip BV & 2B Insite

software
FirstClassWebsite v1.6.1124.1
DSS v2.9.0701.1
WoltLab Burning Board
GNU WebChess

statistieken
Nedstat Basic  nedstat

disclaimer, privacy politiek, sitemap